Qui Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Float's Mobile Agent Bu şahane programı bilmeyen kalmasın. Hangi markalar/modeller için tam bilemiyorum ama cep telefonlarının yönetimi üzerine süfer bir eser. Herbişey var, cep telefonunu webcam bile yapabiliyormuşuz! Oha falan![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bu; bluetooth ile cep telefonunu bilgisayarina baglayip cep telefonuyla alakamiz olmadan yonetebilecegimiz program mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Detaylarını bilmiyorum, yeni inceliyorum daha. Bluetooth ile sınırlı olmasa gerek. Programda telefon ile yapacağınız (artı yapamayacağınız) herşey var ama en çok etkileyen programda scripting desteğinin olması.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. [Bu mesaj Qui tarafından 31 Temmuz 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 NORTON ANTIVIRUS ALERT Malicious Script Detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar