zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya alet kafasına göre kitlenmeye başladı . WinXp yükleneli 1 hafta oldu çökmüş olamaz çünkü doru dürüst prog yüklemedim bile . ondan öncede winxp vardı böle bir sorunum yoktu . virüsde olamaz norton updateler full ve taratınca temiz çıkıyor . adware da olamaz adaware de updateleri full . Ram sorunu gibi gözüküyor . Ama zannetmiyorum 512mb ram var . p4 2.4ghz işlemci var . bilgisayar fazla ısınıyor desem oda olamaz fanları 2-3 gündür her gü kontrol ediyorum oldukça iyi çalışıyolar . soruyn şu mesela yazı yazarken bir anda bilg takılıyor sonra kendine geliyor . yada ie de bi linke tıklıyorum bilg takılıyor hatta bazen ie çöküyor . bir türlü anlayamadım . sizce sorun neden oluyordur ?[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 speedfan..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 fandan olduğunu hiç sanmıyorum . fanlarım iyi gibi gözüküyor . başka neden olabilir acaba[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 baba aynısı ban oluyor sıstemmm snle hemen hmn aynı bnmkısı 2.0 amam ram fln tm ama bnde anlamıorm asırı yuklenme ooluyor snd sora sadece explorer acıkkende oluyor fln olabılır yaı bnde bır suru tarama eleme yaptm ama bısey yok ... sora sürdüm pcyi tarla gibi hici bisi yok (bu cmlede sacmaldm=)) yanı kısacas bnde anlamıs deılm pc ole takılıverıyor fln vırus deıl ısınma deıl oekı ne hıcbısey...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Kasanın kabuğunu yani metal aksanını sök ve bir gün boyunca 1 saat kullan 1 saat dinlendir bilgisayarı öle dene birde[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar