_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Uyku yok gözlerimde bu gece, Ay ışığı var yine bu şehirde, Yaşadıklarım yalan mı, gerçek mi bilemiyorum; Senin adını bir türlü koyamıyorum. Değerini bir türlü biçemiyorum. Aslında ben bu gece aynı hayta aynı uslanmaz adam, Ama sanki bir masalım, Bilmiyorum şu anda ben kimim, ben neyim, ben neredeyim, Zamansız dilemler içindeyim, Sabah gülüşlerim kahkahalarım vardı, Şimdi yoklar neyleyeyim. Diğerlerinden ne farkın var onu da bilemiyorum, Artık yanlış anlaşılmalardan da korkmuyorum, Bunu seni tanıyınca anlıyorum. Gururun bazı konularda faydası yokmuş şimdi anlıyorum. Saat 4 ü gösteriyor. Ben hala ayakta duruyor, Pencereden içeri ay ışığı sızıyor. Seni düşünüyorum Aklıma gelişinde soğuktan mı neden bilmiyorum tir tir titriyorum. Seni buldum bu gece tek başıma iken yalnızlığım da, Sanki ben okyanus ortasında ıssız bir ada, Ailem ise bana çok uzak ana kara, Hadi tut ellerimden götür beni ıssız diyarlara, Giderken sakın ellerimi bırakma. Bu gece kimseye yaşadıklarımı anlatamıyorum, Yalnızlığımı ve dertlerimi paylaşamıyorum, Etrafımda dönen olayların neler olduğunu da bilemiyorum, Dedim ya senin adını bir türlü koyamıyorum, Değerini bir türlü biçemiyorum.
snowwhite Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 beni anlatıyor resmen. içindeki tek bir kelimeyi değiştirsem sanki ben yazmış gibiyim. çogzel
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 19 yaşındayken yazdığım bir nazım esere benziyor
Öne çıkan mesajlar