ODYSEUS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben bi kaç ay klasik gitar kursuna gittim.Fakat orada bana nota değilde parçaları tab şeklinde gösterdiler.Şimdi piyasadaki kitapların çoğuda notalı.Bu yüzden ellinizde tab halinde parçalar varsa bana gönderebilirmisiniz pls? elinizde vardır umarım internettede doğru düzgün bulamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 www.google.com.tr giriyosun. Mesela; Nirvana - Polly tab yazıp aratıyosun,çıkan sayfalardan birine giriyosun okadar. Biraz saksıyı çalıştıralım :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 www.mysongbook.com da guitar pro adlı bir programla çalıştırılabilen midili tablar war. kazaa dan guitar pro yu bulabilirsin[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 onu yapacağını sanmıyorum adam daha nereden tab bulacağını bilomiyor :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 www.mxtabs.net www.olga.net www.guitarnotes.com umarım yeter :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 internetten tab bulaamamak mümkün diil hocam yav. bak ww.tabcrawler.com buda var mesela. :) ayrıca bi tab tutorial yapmıştım ama resimleri silinmiş. http://forum.paticik.com/view.php?id=47635 genede bakıver[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" [Bu mesaj Numb tarafından 02 Ağustos 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 internetten tab bulursun kesinlikle o kolayda, önce bir temel nota bilgisi edin bence. herhangi bir müzik aletini çalmadan önce temel nota bilgisi şart.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ODYSEUS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepiniz saolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şöyle alalım seni =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ODYSEUS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 metboy eyvallah saolasın teşekkür edrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar