Demise Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids/ oy verin pls..Ne olucaksa ama olsun :P[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise [Bu mesaj Demise tarafından 02 Ağustos 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 istanbulun olimpiyat sansı yok bence ama verelim bakalım[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 verdik ama istanbul yolları kendini kaldıramıyor olimpiyatlar olsa çöker[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 vuuu o verilen parayi 200 muhendisten olusma tam transparan bi komuteye ver varya , phew[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 verdik oy bakalım sonumuz hayırlı olsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bence butun pati forumlarına kalıcı topic olarak konulmalı bu link şu an Moscow'u az farkla İstanbul geçmiş durumda.[signature][hline]Weroq Duilwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 oradaki oylamaya da önem veren bir tek bizle ruslar varmış. :horace:[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Temmuz 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Moskova çok yakın abi, paticik ailesi olarak biraz kassak 2012 olimpiyatları bizde... Abi yuh artık, 8 sene önceden seçim mi yapılır. Bu gidişle 2148i falan alırız biz. O zaman da olimpiyatlar uzayda falan yapılır, Türkiye'ye kimse gelmez. deermişiim[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İstanbulun adaylığı komite tarafından reddedildi diye hatırlıyorum ama yine de oy verecem kırmıyım sizi[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: DA2019, 02 Ağustos 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Moskova çok yakın abi, paticik ailesi olarak biraz kassak 2012 olimpiyatları bizde... Abi yuh artık, 8 sene önceden seçim mi yapılır. Bu gidişle 2148i falan alırız biz. O zaman da olimpiyatlar uzayda falan yapılır, Türkiye'ye kimse gelmez. deermişiim Bu olayların hiç bir şekilde oylama ile ilgisi yok. Daha önce 2008 için oy verdim 1 sıradaydık. ön elemeyi bile geçemedik.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 istanbul ondeymiş bee vash :) Verdik bakalım nolcak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ehueuhe ıstanbulda onde gercekten %37le gıdıyor walla hadı hayırlısı verdık oyumuzu vatana mıllete haıyrlı olsun...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Hadi bende oy verdim geçiceyiz onları kalıcı link daha iyi olur[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abı ıstanbul %37 ye %36 yenıyo ha gayret bastıralım geçicez turkıyeden toplam oy 71580 Moscow 71282 de bız bunları yenersek sımdı ıstanbuldamı olcak olimpiyatlaer hack yapın siteyi :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yok ya alakasi yok sadece anket. Hiçbir geçerliliği yok..1 Boşuna kastırıolar bizleri :)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 öölesine yapmasınlar artık şu anketleri ya?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi gereksiz bi anket orda fazla olan kazancak olsa ohooo[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar