Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 OFFF OFFF yanlıslıkla bastım ufaltcaktım Konu Başlıgını off ya neyse... Topici anlayan soruyuda anlar ama ben yine yaziyim UO ya bi programla upgrade edebiliyomuyuz aos a? yani ultima online klasorune Upgrade aos u yükleyip(oylesine yazdım upgrade aosu herhangi bir dosya adı olacak) UO SE yi UO AOS a çevirme gibi bi olay warmı varsa plssss simdiden razıyım DL etmeye [hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg [Bu mesaj Sum41 tarafından 07 May 2003 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Senin acilen yorunge dIsIna gonderilmen gerekiyor![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 damien hemen ole atlama herseye pek iyi bişe değil tasfiye etmiyorum yani yanlışlıkla yazdım tamammı?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Sen zaten bir tesaduften baska bir sey degilsin.TakIl!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 hayir yok oyle bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Bende Renaissance vardi, 3rd dawn olmasina ragmen iki sene Ilshenari gorememisim. Neyse konu ile ilgili olarak sanirim silip yeniden yuklemen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 :(( saolun[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar