tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadaslar bu konuyu belki cok tartısmıssınızdır ama be paticikten epeydir uzak kaldım ve yeni amd bilgisayar alıcam... evde adsl var ve bilgisayar neredeyse surekli acık kalıyor... bunda goz onune alırsak amdden surekli tam verim alabilmek icin ne gibi onlemler almalıyım? olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir?[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 iyi hava akımı sağlayan bir kasa ve çok iyi bir cpu fanı mümkünse o.c fanlarından olsun.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 fanları çoğaltmayı unutma özellikle[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla zalman dan şaşmıycan.arkadaş zalman işlemci sogutucusu aldi.pc 24 saat açık ve overclock lu durumda babalar gibi çalısıyor.zalman pahalıdır ama iyidir.yani normal bi coolermaster falan idare eder ama olurya işini garantiye al[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bende aopen kasa ve amd 2500+ işlemci var Extradan fan alıp takmadım İşlemci ile beraber gelen fanı kullanıyorum(kasa fanlarıda aopen ile gelenler) Şu sıcakta bile işlemci ısısı 63 derece Kışın 40 tan yukarı çıkmıyor PC yi uzun süre açık bırakıyorum, bi sorunla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Buraya bir incele istersen http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=AAAA2[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar