Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbar karakter

Tron

Öne çıkan mesajlar

Ben Barbar karakter ile singel player tek başıma kavrulmak istiyorum.
oyun hakkında da bilgim yok! :(
aşağıdaki statlar singel player oyun için uygunmudur, değilmidir diye sormak istedim. teşekkürler.

said:
===
str item leri giyebilecegin kadar
dex itemleri giyebilecegin kadar
enerjy hic vermiyorsun
vitalty geri kalan hepsi

skillerin
===
combat skiller
===
1 bash
1 duble swing
1 duble throw
1 leap 1 leap attack (kacmak icin 1 e bir ve bazı noktalarda atlamak icin river of flame mesela yada durance hate lvl3 de mepin yanına)
1 whrilwind verebilirsin sıkıstıgın yerlerde yolunun acılması icin
1 berserk (frenzynin sinerjsi magic dmg icin frenzy yaparken)
1 concantrate
1 stun
===
combat masteriers
===
hangi silahı kullanıcaksan onun masterını fulle
1 increased stamina
1 increased speed
1 iron skin
1-3 arası naturel resistance
===
warcries
===
1 howl
20 shout(kesinlikle 20 le derim çünki tho hand oldugun icin def baya önemli senin icin block alamıyacaksın çünki, hemde bazen immu ph olan monsterlara berserk vururken sinerjy almış olursun)
20 battle orders
1 battle command
1 battle cry( cham yada bosslara attack ratingin yetmedigi zamanlarda gercekten ise yarar =) )

skil ve stat dagılımın bu kadar kardeş. bi önerim daha var hireling kesinlikle "nightmare offensive hireling" kas. acacagı might cok isi ne yarar cunki attack hızı yüksek olan bi build frenzy barbar tek gecerim. hadi rast gele
Sosyal ağlarda paylaş

frenzyde axede swordta kullabilirsin ancak silahlarini ayarlamadan master vermemek lazım.frenzy için fazla rune gerektirmeyen en iyi kombinasyon death ve oath.sworda bunlara yazmaya kalkarsan colossus sword ve colossal blade 170 civari str istiyor o yüzden berserker axe daha avantajlı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...