denwa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 *Akil hastanesinin camindan kendisini guc bela disari cikarmis bagira bagira siir okuyordu gecenin karanliginda* Evet evet.. Ben ben Ben yalnizim Ha o arkamdaki mi ? O mu o degil Evet evet.. Ben diyorum ya Parmagimdan akip giden mi? Kandir baskasi olucak degil ya Avucumla bastirdim Soluk yuzler taniyorum Gozleri yok yerlerinde Birer mucevher koymuslar Pariltisi yalan ama! Susuyorum ben evet evet Hep sus dediler bana Bazen kendimi kendimden uzakta buluyorum Sere serpe bir fahiseden tokat yemis gibi Huzursuz ve caresiz Kahpelik mi? Hemen cebimde Hemen hemen arka cebimde Yalan mi? Aa o o arkamdaki o onda Adim mi? Zirh Ne bicim ad mi? Evet biraz garip Ama Merlin soz vermisti Sozunu tuttu o yuvarlak gozleri ile Zirhtim Insan oldum Eskiden Sovalyelere sarilirdim Simdilerde yalan gerceklere sariliyorum BEn? Ben evet Kanim mi? Biter simdi Ne mi istiyorum? GOKYUZUNU! Yeryuzu sizin olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar