pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bu saatten sonra Lost izlemeye başlasam kaç yaşında 6. sezonu (sanırım mevcut olan en son sezon bu) görebilirim? Şu anda 42 yaşındayım, öyle hesaplarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 çok uğraşırsan aynı haftada bile görürsün bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ilk sezonları gunde 15 16 bolum izleyerek bitirmiştim. ole sarıo yani. herturlu izlersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bir haftada görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben bi kere 1 sezon bir diziyi oturup kalkmadan izlemiştim komple sonra uyumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 zaman olarak 1 haftada falan biter ama biyolojik olarak bittiğinde 35 falan olursun en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mokoko said: ilk sezonları gunde 15 16 bolum izleyerek bitirmiştim. ole sarıo yani. herturlu izlersin :D 4-8 gün arasında bitiyor işte sarınca diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 max 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben 3 haftada 4 sezon bitirdim. 5 i izlemedim, özet bölüm vardı onu izledim. 6yı seyrediorum şimdi. Bitsin dizi, yazın tekrar izleyeceğim. Narutoyu 1 ayda bitirdim öyle düşün.. (10 senelik anime) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 pekaziz said: Bu saatten sonra Lost izlemeye başlasam kaç yaşında 6. sezonu (sanırım mevcut olan en son sezon bu) görebilirim? Şu anda 42 yaşındayım, öyle hesaplarsanız sevinirim. 42 yaşında mısın adresi ver bayramda el öpmeye geliyorum, bi harçlık kapısı daha buldum obarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar