DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Endonezya'nın Sumatra kentinde 7.8 lik deprem olmuş yine :/ Tsunamidir depremdir alışık bir halk ama umarım çok fazla can kaybı olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ALLAH VAR BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 uılan bu sene de ne deprem yaptı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,3659119,page=1 bu topike rastladım bi de arama yaparken. ne oldu acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 pff çok kötü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sıçtık. Serdar Ortaç yine konuşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 olm herbiri 2 santim kaydırsa dünya yörüngesinden çıkacak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kama sumatra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sinad said: Sıçtık. Serdar Ortaç yine konuşacak evet en korkuncu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 annemin konuya yaklaşımı -oğlum dikkat et sahilleri filan çok seversin sen bu sıra çok tusunami oluyormuş oralarda aman dikkat et oğlum bak profesörler açıklamış çok büyük debrem bekliyorlarmış, dinliyormusun beni ? oğlumm oğlumm ? (telefon yatakta fırlatıldığı yerden alınır handsfree kapatılır bu arada anne takriben 4-5 kere oğlum demiştir) -tamam anne merak etme sen dikkat ederim ben -ayyyy oğluummm tusunami vurdu zannettim aklımı aldın -anne seviyorum seni biliyorsun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar