Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 saolun valla guzelım ızmırde ve burda 19 gunum kaldı hadı bunun 1 haftası sulaleyı gezmekle gecer[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın [Bu mesaj Llama tarafından 02 Ağustos 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Valla sayfa 9 a kadr okudum . Gerisinden sorumlu deilim calismadiim yerlerden sormayin :P.. Okudum yerlerdeki kadari ile HalfMumi we gldaszhar a katiliorm. Zekan la gel kurtar iragi simdi de gorelim. Napican tek tek dusman askerlerini hipnotize mi edicen ? Tmm oku uni ni 5 ay da yap gel biz de yapicaz. Ondan sonra kullan zekani gir isine ekonomiye teknolojiye katki da bulun . Tutan yok. En verimli cagim bohuhuhu . Duyan da cok onemli mevkilerde ise baslamisin sancak. Ayrica bi yerlerde sanirim Bonecrsh bari 20 deil de 25 olsun demis. Yaw ztn uni okuyunca yasin gelio 24 lere master yaptm desen buluyosun 26/27 yi . 15 li 16 li yaslarindan beri diskolarda surtmussun ztn ( clubber bi yawru wardi orda askerde disko bar sinema itiodu ona soluorm ) git 5 ay askeri egitim al olmessin. Savaslar bitti diyenlerede sadece gulmek gerekir aslinda. Nasi biten savas lan bu her gun tekrar PKK nin saldirilarini duymaya basladik. Onu gec yani basinda savas var bundan ilk etkilinen sensin. Orta dogu uzerinde o ulkeyi kurtarmayi planladigin zekan var ya iste onun alamiyacai planlar projeler war. Bana saldirirlarsa nato beni korur yunanista nato partnerimiz. yok onun kafasina binerler gec bunlari. Nato partnerin daha bundan 90 yil once senin sehrinde cirit atiyo . karinin kzinin namusuna goz dikiyodu. Her neyse cok konustuk isin ozu tmm hic bi sistemin 100% oranda duzgun calismadii gibi askerlikte calismiyo olablr ama sonucta gerekli. Ve herkes nasilsa gidicek. Zekasini kullanan ark lardan biri ilerde basimiza gelirse degistirir sistemi !!! Ayrica zed in edit ten sonraki yazisni okudm. Askerlik adam oldurme sanati demis . Yurtta Sulh Cihanda Sulh ilkesini benimseyen ordumuz yakalim yikalim deil vatanimizi savunlim diye egitim werio. Bi de herkes madolyonun bi tarafini goruo onbinlerce gencimiz issiz sokaklarda serserilik yapicagina askerlik yapsin. okuma yazma ogrensin.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Imza işi gerçekten batıyor adama. Gerçi adamların açısında baktığında günde onyüzbinmilyon insan geliyor, her gün o kadar çok denyo geliyor ki her gelene denyo gözüyle bakmaya başlıyorsun. Bana hep "Sen çok dayak yersin askerde." derler. O açıdan, öğretim hayatımı uzatıcam baya bi. 49 tane doktora tezi. Aradaki zamanda şans eseri soğuk füzyonu bile bulabilirim eha.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Lama hiç üzülme benim kuzen Burdur'a mı ne düştü nası kıyak askerlik yaptı offf. Sinemaya giderler, basket oynarlar vs... Hatta hayvan herif bi geldi askerden 2 kat göbek yapmış.. Tabii işin kötü kısmı var birde.. Doğuya düşersen işin kötü.. Zaten senin korktuğun olaylar genellikle o taraflarda geçiyor.. Bi yakınımız askerliğini Doğu'da yaptı ve tabii operasyonlar için Kuzey Irak'a falan gittiler kaç kez.. İlk kez savaş alanına çıktığında donup kalmış falan diğerleri bunu aşağı çekmişler.. Yanında bi sürü arkadaşı ölmüş vs vs.. En kötüsü dar bi yoldan geçerken PKK'lılar pusu kurmuş ve keleşlerle tarayıp kayalar yuvarlamışlar.. Bi kaya isabet etmiş kafasına yığılmış kalmış orda.. Kan kaybından ölmek üzereymiş kurtarmışlar medicler.. Şimdi kafasının şekli biraz değişti ama onun haricinde sorunu yok..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 her işte bir hayır vardır... askerlikte bile... bazen gereksiz görünsede bazı konularda cok gerekliii. ama yinede cok sıkıcı... ne öle yat kalk surun dısıplın öldürüyor valla ama yinede gerekli olduguna karar verdim... eskiden gereksiz görürdüm. türk insanını iyi tanıcınca vazgectimmmm
Öne çıkan mesajlar