Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbieye yardım pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben frp oynamaya yeni yeni baslamıs mini mini bi fantastik kitap meraklısıyım.Malum istanbulda oynanacak yer çok az.Bizde arklar olarak toplanıp oynuoruz aramızda.Ama bir sorun var.Aramızda Dmligi en ii yapanlar[biri ben :)]Dm olmak istemiolar.Olmak isteyen arklarda ii campain yazamıolar.Acaba biri bana yazdıgı bir campaini yollayabilir mi?
Mesaj tarihi:
www.frpworld.com
www.pranga.com[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 01 Ağustos 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yapacagin en buyuk iyilik oyun actigini buradan duyurmak ve oyuncu aradigini soylemek olur herhalde.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
Eger oynamaktan zevk alir ve oynamayada vaktin olursa ozaman seviyenin onemi kalmaz. O senin seviye dedigin sey sadce kurallar ve tecrubeden ibaret. Oyun icindeki hersey bunun disinda zekaya bakar.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
Varsa baska aklında versene bikaç tane daha.Frp sohbeti yapmak çok gusel olacak.Bizim burda da yok ki oole anlayan.Bana soruolar hangi kitabı okuyosun die.Dragonlance diorum.Bırak oole ejderhalı felan ne oluo.Sapıttın mı sen diolar:)
Mesaj tarihi:
Sana verdigim frp sitelerini tavsiey edebilirim aklimda yok ole kanal adi falan . irc hede hode kullanmiyorum ne yazikki.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
Birde dişi sorcam.Bende oyuncunun el kitabı ve baslangıc paketi var.Ama bazı sitelerde goruorum sorcerer,wizard felan.Benimkinde sadece ozan,sihirbaz,büyücü,ruhban,druid,savaşçı,paladin,korucu ve keşiş var?
Mesaj tarihi:
Senin elindeki phb ve starter kit`in turkce cevirileri. Pek tavsiye etmesemde ingilizcen iyi degilse onlarla ba$la. Ama emin olki ileride yetmeyecek onlar. Google dan biraz kitap ara$tirmayi dene.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
İngilizcem fena değil.Hatta ii bile diyebilirm.Bunların ingilizcesiyle türkçesi arasında çok mu fark var?Birde Beylikduzu civarında oturan Frpciler var mı acaba?Okulumda en sonunda dayanamayıp panoya asacaktım FRP seven birileri var mı? die:D
Mesaj tarihi:
ingilizcen varsa kesin ingilizce oyna tavsiyem budur.Hem kaynak daha kolay bulursun hem de türkçe çevirilerdeki saçmalıklarla uğraşmazsın.Kitaplardaki ingilizce o kadar da ağır değil anlaşılır o yüzden pek de bi problem çekmezsin
  • Yeni Oluştur...