Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ben frp oynamaya yeni yeni baslamıs mini mini bi fantastik kitap meraklısıyım.Malum istanbulda oynanacak yer çok az.Bizde arklar olarak toplanıp oynuoruz aramızda.Ama bir sorun var.Aramızda Dmligi en ii yapanlar[biri ben :)]Dm olmak istemiolar.Olmak isteyen arklarda ii campain yazamıolar.Acaba biri bana yazdıgı bir campaini yollayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 wizard'ın sitesinde hazır bi sürü var.Ayrıca nette aratırsan tonlarca bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Cok saol.Ama acep biri bana türk Frp sitelerinide yazabilir mi?Varsa tabii.:)Arama yaptım ama türkçe site bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yanliz abimiz istanbulda oyniyacak yer az demiş türkiyenin en büyük şehri oldugunu unutmamak lasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Daha dogrusu bu konuda bana yardımcı olacak türk sitesi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 işine yarar mi bilmem ama www.lostlibrary.org var genede sen google den türkçe sayfalar olarak arat bakalim aradigin şeyi daha cok sey bulursun yada direk sor buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ama ben beylikdüzünde oturdugum için fazla bildiğim az yerede ulaşamıorm.Zorunlu olarak evde oynuoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 www.frpworld.com www.pranga.com[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 01 Ağustos 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Sende cok saol dragonfire.Birde geçen görmüştüm İrcte frp yapmıslar.Acep hangi irc serverlarında frp sohbeti edilio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 irc.sakliyol.com diyede bi$i var ilgilenirsen.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Valla sizin borcunuzu nasıl ödeyecem bilmiyorum.Çok saolun.Belki ileride kaparım iyice bu işi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Yapacagin en buyuk iyilik oyun actigini buradan duyurmak ve oyuncu aradigini soylemek olur herhalde.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Acsam bile sizinle aynı seviyede olamam ki.Daha sadece D&D başlangıç paketi ve oyuncunun el kitabı var sadece.Daha cok yolum var.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eger oynamaktan zevk alir ve oynamayada vaktin olursa ozaman seviyenin onemi kalmaz. O senin seviye dedigin sey sadce kurallar ve tecrubeden ibaret. Oyun icindeki hersey bunun disinda zekaya bakar.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yaw dragonfireIn verdigi irc serverında bir sorun mu var giremiyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yeniden yapilandiriyorlardir. ircte 1001 tane mud kanali var bulursun dert etme okdadar . :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Varsa baska aklında versene bikaç tane daha.Frp sohbeti yapmak çok gusel olacak.Bizim burda da yok ki oole anlayan.Bana soruolar hangi kitabı okuyosun die.Dragonlance diorum.Bırak oole ejderhalı felan ne oluo.Sapıttın mı sen diolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Sana verdigim frp sitelerini tavsiey edebilirim aklimda yok ole kanal adi falan . irc hede hode kullanmiyorum ne yazikki.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Tuh yaw.Sitelerle idare edecez artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Birde dişi sorcam.Bende oyuncunun el kitabı ve baslangıc paketi var.Ama bazı sitelerde goruorum sorcerer,wizard felan.Benimkinde sadece ozan,sihirbaz,büyücü,ruhban,druid,savaşçı,paladin,korucu ve keşiş var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Cok mal bir soru olduysa üzgünüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Senin elindeki phb ve starter kit`in turkce cevirileri. Pek tavsiye etmesemde ingilizcen iyi degilse onlarla ba$la. Ama emin olki ileride yetmeyecek onlar. Google dan biraz kitap ara$tirmayi dene.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İngilizcem fena değil.Hatta ii bile diyebilirm.Bunların ingilizcesiyle türkçesi arasında çok mu fark var?Birde Beylikduzu civarında oturan Frpciler var mı acaba?Okulumda en sonunda dayanamayıp panoya asacaktım FRP seven birileri var mı? die:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ingilizcen varsa kesin ingilizce oyna tavsiyem budur.Hem kaynak daha kolay bulursun hem de türkçe çevirilerdeki saçmalıklarla uğraşmazsın.Kitaplardaki ingilizce o kadar da ağır değil anlaşılır o yüzden pek de bi problem çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar