CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Selamlar, HD 4850 var bende windows 7 64bit kullanıyorum driverları yüklerken ekran kapanıyor ve pc takılıp öyle kalıyor nasıl yükliycem abicim yeni driverları deli oldum kaç aydır böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ha bide driverım şu an 8.712.0.0 ve w7ye update edelim bakalım diyince netten bakıyor ve driver up to date diyor. Ayrıca mass effect 2 oynamak istiynce "Failed to initialize the physics system. Please ensure tou have an updated version of physx system software installed" diyor la bu nvidia demek değilmiydi ama bende ATI var ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Son versiyona baktım da ATI Radeon™ display driver 8.712 yazıyor seninkiyle aynı. Olmazsa tüm sürücüleri silip baştan yüklemeyi dene. Sonraki sorun için de, oyuna girmeden önce açılan launcher'da o özelliği kapama seçeneği olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hah eyw , o zaman zorlamıyım ben bi bu hata çıktı diye deniyim demiştim çok teşekkür ediyorum pekaziz dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ekran kartın ati olsa bile ,nvdia fiziki(:P) yüklemeden bazı oyunlar calışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 en guncel nvidia phsyx yukle sitesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi tamamda ati varken oynamıştm şimdi olmuyor o saçma geldi ayrıca physxi yüklersem olacak mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar