Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesi SBF'ye gelecek Patilere itinayla sahip çıkılır.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kazara İstanbul Üniversitesi SBF'ye( Siyasi Bilgiler Fakültesi'ne ) gelecek / gelmeyi düşünen patiler varsa benimle irtibata geçsin ben derslerde + kampus hayatında falan yardımcı olurum haberiniz olsun![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Mesaj tarihi:
tek bi topicte topladığında allak bullak olur. böle olması daha iyi. ne nerde belli.

du hazır i.ü. ile ilgili topic açılmışken soram. Benim kankim uluslararası ilişkilerde. belki tanırsın, Muhammet Emin Kaplan.

çocuk aşmış 3 bölüm mü 4 bölümmü ne birden okuo. biz daha birinciye giremedik böhüü.. :([signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
kaçıncı sınıf ? Ben Uluslararası 3 teyim! ama ismini daha evvel hiç duymadım. 3teyse beni kesin tanır adım Kürşat[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
o bu sene geçti 3e.
o yüzden duymamış olabilrsin.
ama duymamak imkansız böyle bi kişiliği. diyorum ya. adam hem fırlama, hem inek. :)[signature][hline]Mavi Kelebek
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
tamam bende bu sene geçtim ama benim isim bilgim sıfırdır. Aklımda tutamam.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kaaat kalem verem? :P
ben arimde o bulsun seni bare eueh.
nese salla o zaman. ;)[signature][hline]Mavi Kelebek

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
walla dert ettim abi bi kaç arkıı aradım adını verdim onlarda tanımıo. Senin arkın derslere gelmio olabilir haberin olsun ders falan ekiyo! ÇEk kulaklarından Neyse ben not ettim adı takibata başlıorum![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ehehe :) way defe way. hatta way deve way.
bide bana off çok bunaldım. derslerden finallerden hededen hödöden diyip duruyodu. şuanda samsuna yanıma geldi zate. yarın görüşürsek sorarım senide, ekip ekmediğinide.. ;)[signature][hline]Mavi Kelebek

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
Sor tanırsa selam söle tanımazsa paticik albümünden fotoları göstert belki o zaman tanır.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
War güzelim Bizim arkadaş var orada seni de ona emanet ederiz : )) Aman ağır abi oldum![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ooo pascal..burnumuzun dibinde pati abimiz varmış da biz kaliteyi uzaklarda arıyomuşuz.. ;) ben de ing. iktisat 2. sınıfa geçtim bu sene i.ü.'de..((hazırlığı atladım))
yeni seneye istanbul uni'li patiler buluşması vol.1 yaparız artık..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
said:
Head, 31 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
su ürünlerine geliyorum bana sahip çıkan yok mu
haeh

babam su ürünleri fak. yetiştiricilik bölümünde öğretim üyesi.az biraz yardımı olur belki:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
said:
Jhengie, 01 Ağustos 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
ooo pascal..burnumuzun dibinde pati abimiz varmış da biz kaliteyi uzaklarda arıyomuşuz.. ;) ben de ing. iktisat 2. sınıfa geçtim bu sene i.ü.'de..((hazırlığı atladım))
yeni seneye istanbul uni'li patiler buluşması vol.1 yaparız artık..
Çok mantıklı bir fikir! sonuna değin destekliyorum![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...