saðduyu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Böyle bi oyun vardı tepeden gösteriyodu kamera açısı 2d idi üstünüze zombler örümcekler falan geliyodu survival arcade gibi modları vardı hatta jeep bile kullanılabiliyodu bazı yerlerde mobların içinden lav silahı gibi değişik silahlar çıkıyordu,a s d w ile adamınızı mouse ile de silahın yönünü falan kontrol edebiliyoduk var mı acaba hatırlayan oyunun adını :) pc oyunu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Jeep demesen minioyun olarak crimsonland derdim de jeep var mı bilmiyorum tabi crimsonlandde. Ben bitirmemiştim, geldiğim yerlerde de hiç jeep yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tamam işte o crimsonland:D jeep i uydurmuş olabilirim ^^ teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar