duka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bu grubu dinledim beğendim gerçekten güzel bir grup.bana iyi şarkılarını ve albümlerini önerir misiniz? :)[signature][hline]Uzun ince bir yoldayım, Gidiyorum gündüz gece, Bilmiyorum ne haldeyim, Gidiyorum gündüz gece.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ...A dish better served coldly güzeldir. Love you to death. Angel.[signature][hline]Awake.
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bi klibi vardi çok geyik.adi "i dont wanna be " miydi neydi.hahah[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle
duka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 Ağustos 2004 20:42 tarihinde demiş ki: ...A dish better served coldly güzeldir. Love you to death. Angel. bunlar albüm mü şarkı mı?[signature][hline]Uzun ince bir yoldayım, Gidiyorum gündüz gece, Bilmiyorum ne haldeyim, Gidiyorum gündüz gece.
Dariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bloody kisses ve october rust albumleri en bomba olanlarından. bazıları pek sevmesede ben world coming down albumunude beyeniyorum. life is killing me yi hala edinemedim. everything dies christian woman summer breeze diye saymaya baslarım güzel parçaları ama uzar gider. Alıştıktan sonra bütün parçalarını beyeniyosun. bütün klipleri geyik ama bahsedilen parça "i dont wanna be me" life is killing me albumunden. my girlfriends girlfriend i izlemek lazım.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Gecen yaz ne yaptığını biliyorum filminin girisindeki sarkıları cok bombaydı..
Öne çıkan mesajlar