Ezzik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 "Oyun kurulumu ve yaşanan sorunlar" adlı başlığa mesaj attım ama gören olmamış herhalde affınıza sığınarak yeni konu açma gereği duydum.Ben gerekli araştırmayı yaptım ama forumda bu konuyla ilgili bir şey göremedim eğer kaçırdığım bir yer varsa özür dilerim Gelelim problemime oyunu verdiğiniz torrentlerden indirdim patchlerini felan hallettim. Kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sora biraz bekliyor ve şu mesajı veriyor"failed to connect to login server" nasıl çözüleceği hakkında bir bilgisi olan varsa fikirlerini açıklarsa çok müteşekkür olacağımdan emin olabilirsiniz. Tekrar belirtmek istiyorum eğer bu konu hakkında bir başlık varsa; benim gözümden kaçırdığım çok özür dilerim.8-) Edit: İşletim sistemi vista yönetici olarak çalıştırı denedim ama bir şey fark etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi oyun daha betada sende sorun yok, login serveri downdir, bolca oluyor. patchi var, restarti var, hotfixi var, teknik ariza var, yetersizlik var, var da var ara ara yeniden denemek lazim http://forum.paticik.com/read.php?88,4673631 http://www.mortalonline.com/forums/24668-server-status-thread.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezzik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Benim server'a girme denemelerimde server online oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Portlarla ilgili bi sıkıntın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezzik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Pluton said: Portlarla ilgili bi sıkıntın olabilir. Yukardaki başlıklarda daha hızlı download yapması için sen torrent programınızdaki port u optionsdan ayarlayın demiştin onla alakası olabilir mi eski portu nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 o portla değil, mortal online'ın bi giriş portu vardır onu bul modemden bi kontrol et bakalım. Şöyle birşey buldum; said: For those of you at universities/colleges that can't connect to the login server I received an email from SV regarding which ones to open. Please let Mortal Online use the following ports: 32000 TCP 1980 UDP 1981 UDP 8982 UDP 8983 UDP Port 80 for patcher Good luck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezzik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Galiba sorun büyük ihtimalle benim modem port ayarlarından oluyor.Başka birisinin wirelessin den oyuna giremeye çalıştığımda girmeyi başardım ama kendi internetimden girmeye çalıştığımda failed to connect to login server uyarısını alıyorum. Pluton ben kablonet kullanıyorum bu port ayarlarının nasıl yapıldığını biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kablonet hakkında hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben dün aksam yukledim ve peçlerin hepsini yaptım ama dünden beri failed to connect diyor.. ben okuldan giriyorum internete nasıl düzeltebilirim? odtü interneti kablolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 biliyorsunuz ki yeni client cikti, ve suan bildigim kadariyla closed betaya gecti tekrardan. Sadece oyun sahipleri test edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yani şu paralı olanlardan mı almak lazım_? istiyorum ki hiç sorun kalmasın parası neyse verelim sorunsuzca oynayalım ne zaman bu seviyeye gelir bu oyun ? ki open betası yeni cıkmadı mı bunun ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bayadir betadaydi, kesin cikis tarihi olarah 9 Haziran verildi artik. Donus yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar