Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadaşlar bu oyunu oynayaniz vadir heralde bende burda gordumde oynamaya başladim. Yalniz bir sorunum var yeterince Thugs (Katil) im yok. Bu thugslari cogaltmanin tek yolu Scout for hoes yapip esrarmi satmak ? Cok az Thugs geliyor cunku diger oyunculara bakiyorum 100 bin 200 bin 1 milyon Thugs u olanlar var benim 100 lerde seyrediyor Scout yaparak kasilabilecege benzemiyor bu . Nasil katil yapicam yardimci olursaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Gunmarttan playa alacaksın. Playas = Thugs.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Sagol Kardess[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar