Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 cent den nefret edenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu bisey sorucam tamam fifty cent i sevmiyorsunuz yada aradasiniz yani hiphop rap herneyse adami dinlemiyorsunuz..

adamin 50cent oldugunu goz onunde bulundurarak sokakta yururken etraftaki barda konser verdigini gorseniz 15m verip girmezmiydiniz

yani eve gidiyosun yandaki barda 50cent caliyor tamam sen popcular disarida desen antichrist da olsan adam 50cent ve buraya kadar gelmis.. gitmezmisin?

sorun[signature][hline]
Mesaj tarihi:
girer küfür eder çıkarım sırf 15 milyonu herifin sahnesine malzeme atmak ve adama küfür etmek için verirdim.[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
Abi tabi ki giderim. Ne kadar Metal takılsam da direk girerim abi![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
öldürseler girmem girersemde cinayet çıkar zaten[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
yoq ya ne işim war ben therion'a bile değer mi değmez mi die düşününürken burda...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
15 milyon diil 15binlira vermem. Parama yazık, karnımı doyururum o parayla be.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
ben giderim

Gitarımı imzalatırım..!!!
ASDASDASDASD![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ben BEN BEEEEEEEEEEEEEN (gitmem yani)

Sonra gitari yakmak gerekir seytandan kurtulmak icin mortcun bosun aharcama gitari.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 01 Ağustos 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nie gideyim ki, hem sevmedigim bi muzik dinnicem, canim sikilacak, bi de ustune para vercem.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Zenci repçiler zaten tiksinç. O herif de ayrı bi gıcık, salak suratını görmek için para mı vericem bi' de?

O parayla gider düzgün bi albüm alırım.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.

[Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ağustos 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 01 Ağustos 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
ben giderim

Gitarımı imzalatırım..!!!
ASDASDASDASD!
hehehe[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Mesaj tarihi:
duruma bağlı :p
sonuçta içerde bisürü salak sarışın olucak. çok vahim durumdaysam sırf şansımı denemek için gidebilirim bodrum gibi bi yerse =)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
siz sorunun sorulus amacini anlamamissiniz sorun ortam falan degil sevmiyorsun belki ama adamin sarkisinin background ritmini duyuyorsun ve adam amerikadan gelmis fifty cent koskoca konser veriyor sev sevme insan bir girer gorur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben konser baslamadan 1 saat once beklerim gusel kizlar gelirse girerim ama 10dk sonra kesin cikarim abi nedir bubide bi sarki var ye ye ye ye ye ye yeeeeeeeee abi cok gıcık sarki o ya bıde acıyo ozetiler bangir bangir caliyo
  • Yeni Oluştur...