Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yahu bisey sorucam tamam fifty cent i sevmiyorsunuz yada aradasiniz yani hiphop rap herneyse adami dinlemiyorsunuz.. adamin 50cent oldugunu goz onunde bulundurarak sokakta yururken etraftaki barda konser verdigini gorseniz 15m verip girmezmiydiniz yani eve gidiyosun yandaki barda 50cent caliyor tamam sen popcular disarida desen antichrist da olsan adam 50cent ve buraya kadar gelmis.. gitmezmisin? sorun[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 girer küfür eder çıkarım sırf 15 milyonu herifin sahnesine malzeme atmak ve adama küfür etmek için verirdim.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 gitmem sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 gidebilirim de ama belli olmaz duruma göre o anki ruh halime göre[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Abi tabi ki giderim. Ne kadar Metal takılsam da direk girerim abi![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 öldürseler girmem girersemde cinayet çıkar zaten[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 predator ile girer dağıtırız diyim o zmn hiç sewmem o tipleri.[signature][hline]
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yoq ya ne işim war ben therion'a bile değer mi değmez mi die düşününürken burda...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 15 milyon diil 15binlira vermem. Parama yazık, karnımı doyururum o parayla be.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Olay mahalinden hemen uzaklaşırım,evin ordaysa taşınırım valla okadar uyuz oluyorum[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben giderim Gitarımı imzalatırım..!!! ASDASDASDASD![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ben BEN BEEEEEEEEEEEEEN (gitmem yani) Sonra gitari yakmak gerekir seytandan kurtulmak icin mortcun bosun aharcama gitari.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 01 Ağustos 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
edi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 nie gideyim ki, hem sevmedigim bi muzik dinnicem, canim sikilacak, bi de ustune para vercem.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 baya abuk bi soruymuş hakkaten.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hem ona katlanıcam hemde 15 milyon mu vercem? boş versene[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Zenci repçiler zaten tiksinç. O herif de ayrı bi gıcık, salak suratını görmek için para mı vericem bi' de? O parayla gider düzgün bi albüm alırım.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ağustos 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Mortis, 01 Ağustos 2004 23:27 tarihinde demiş ki: ben giderim Gitarımı imzalatırım..!!! ASDASDASDASD! hehehe[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 duruma bağlı :p sonuçta içerde bisürü salak sarışın olucak. çok vahim durumdaysam sırf şansımı denemek için gidebilirim bodrum gibi bi yerse =)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 siz sorunun sorulus amacini anlamamissiniz sorun ortam falan degil sevmiyorsun belki ama adamin sarkisinin background ritmini duyuyorsun ve adam amerikadan gelmis fifty cent koskoca konser veriyor sev sevme insan bir girer gorur[signature][hline]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 deişir yani aaa bak amerikadan gelmiş ithal bu siyahiler diye mi giricem. hiç sanmıyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bak şöylşe oluo yani koskoca amerika koskoca konser mantık bu arkadaşlar soruyu anlayın önce.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 girip bakarım. müziklerine dayanamadan çıkarım.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben konser baslamadan 1 saat once beklerim gusel kizlar gelirse girerim ama 10dk sonra kesin cikarim abi nedir bubide bi sarki var ye ye ye ye ye ye yeeeeeeeee abi cok gıcık sarki o ya bıde acıyo ozetiler bangir bangir caliyo
Öne çıkan mesajlar