mardox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bugun blizzard downloader çileden çıkarttı beni. onlarca install/uninstall'den sonra 6. patchi indirmemesinden frenzy olarak, belki size de lazım olur diye, netten patch mirrors aradım. http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24038734094&sid=5000 valla sc2 için bu akşamı ayırmıştım blizz ters köşe yatırcaktı, neyse ki bu patchler işe yaradı. Buraya da atayım dedim birin daha işine yararsa ne ala :) tabii ki klasik uyarı trojan vrus vs. içeriyor olabilir. Her ne kadar Avira bende herhangi bi hata vermese de uyarmakta fayda görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 stand alone patch eskiden dd çıkartıyorlardı. güzel fimra blizzard, farkındalar her bişeyin. oyuncu için oyun üreten adamlar. karizmayı çizdirmemek için çok şeylere de göz yumuyorlar. aferim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya zaten patchler arişvleniyo oyunun ıcınde, insnalarda onu alıp mirrorlıyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yok arkedeş, bu blizz downloader sevmedi beni bi türlü. Versiyon 8 de mirror olarak mevcut verdiğim linkte :) şimdi ordan indiriyom. eit: 87 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar