devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Şu an mame serverı açıkmı ??? hangi saatlerde açık oluyor veya ??[signature][hline]'-_- * kıl olmuştur *
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Su anda acik, gel gelelim ulasamiyorsunuz o porttan makinaya. Makinanin onundeki firewall `un isteklerimiz dogrultusunda ayarlarinin degistirilmesi icin mail attik. Herhalde 1-2 gune hallederler.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 girmek istersem hangi ip'yi kullanacağım peki ??[signature][hline]'-_- * kıl olmuştur *
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 paticik.com:30000 ama söylendiği gibi şu anda ulaşılamıyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 oke...[signature][hline]'-_- * kıl olmuştur *
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 paticik.com degil, oyun.paticik.com:30000[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 e peki server ne zaman açılcak açılınca açıldı die topic atçanız mı ??[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Öne çıkan mesajlar