Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gereklişeylerde vardı uzman yoyosu kapanmadıysa taib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Dalga geçenler banlansın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ee kıstas neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kıstas : cehalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kıstas yok ortada siz yoyoyla falan oynuyosunuz biz okadar üst düzey insanlarız ki yoyoyla oynayanları hor görüyoruz demeye getiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 spark cevap ver artık ayarı yiyip defolma topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yoyoyla oynayan insanlar daha relax olur diye biliyodum ben yanlışmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yoyoyla oynayanlar sparkın gururuyla da oynadılar, çıksana ortaya it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 chambers said: kıstas yok ortada siz yoyoyla falan oynuyosunuz biz okadar üst düzey insanlarız ki yoyoyla oynayanları hor görüyoruz demeye getiriyorlar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Werewolf said: yoyoyla oynayanlar sparkın gururuyla da oynadılar, çıksana ortaya ittasası sana mı kaldı birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yok parmakla gösterip dalga geçmeye bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sakin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bırak ya yoyo neymiş astrojax e gec artık teknolojıye ayak uydur yenıle kendını asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.yoyoplay.com/ dan almistim ben en son, sorun yasamadim hic siparis/kargo vs de. yedek parca da siparis vermeyi unutma bisey alirsan, ayrica kargo girmesin sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 en son ıstıklalde galatasaraydan asagı ınerken sagda freedom mıydı unuttum dukkanın adını orda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gerekli şeylerden ben baya bi çeşit almıştım. hemen hemen tüm sağlam modeller vardı bi ara. telefon et sor. www.gerekliseyler.com.tr sitesinde yok ama sen ara bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Dralnu said: http://www.yoyoplay.com/ dan almistim ben en son, sorun yasamadim hic siparis/kargo vs de. yedek parca da siparis vermeyi unutma bisey alirsan, ayrica kargo girmesin sonra :P abi 30 dolar küçücük şey için değmez kargo ya türk sitelerinden bulamazmıyım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bulursun google'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kadikoy pasajinda orta katta bi tane askeri malzeme satan dukkan getiriyodu yoyo. ama yomega fireball falan vardi en kalite. bu dedigim 6-7 sene onceki hadise tabi. hatta 8 bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 En kalite fireball'sa işimiz var :D bende bilgisayarlı vardı bi tane yomega'nın. Kaç devir yapıyo falan bi sürü şeyi ölçüyodu, zmaan tutuyodu. Süperdi. Bi de Pro-Yo'nun Turbo Bumblebee GT'sini almıştım, çok çok iyiydi ama aldığımın 2. günü mü ne arkadaşım ortasındaki disklerden birini kaybetti yedek parça da bulamadım yalan oldu güzelim yoyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bumblebee de vardi hatirladim. ben direk metal yoyo ariyodum o ara. bulamamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 $u tarz bi$i ariyodum.. artik e-bayden her$eyi getiriyosunuz zate. 3 gunde kapida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Metallic Missile vardı yomega'nın, onu almak istiyodum ama para biriktirdiğimde getirmeyi bırakmıştı Barker =( Bi de metal olması korkutuyodu, plastikte falan bile çok can yakabiliyodu. Kauçuk kaplamalı güzel yoyolarım vardı onlarda o kadar sorun değildi ama sırf metal olanlarda ters bir harekette parmak gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben silah niyetine kullaniyodum acikcasi. lisede millete cakiyodum bunla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bitane kore filmi izlemiştim yoyo lu 5-6 adam 2 herife yoyo ile dalıyorlardı.dövemiyorlardı ama garip garip hareketler yapıyorlardı yoyo ile :P silah niyetine kullanılırsa tehlikeli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar