Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 aynen başlıktaki gibi bilen bilgisi olan gidip gezen varmı nedir ne değildir ege nin üstüne yazsammıki?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yaz burslularını belki tutar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 harbi ha nasıl bi uni o top mudur tob mudur?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya yazmaya yazarım tutma ihtimalide var bayada niye boşa yazayım?? aylık 300 milyon veriyolar gerçi :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Sorması ayıp, açılımı nedir? Türkiye Orman Bilimcileri Birliği olabilirmi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ya benim ark anlatmıştı bana da demişti yaz diye orayı. Sanırım yükselişin binalarını almış falan filan. ark anlattı da ben dinlemedim o aralar :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 herifler deli zengin bilkent 2 olcak orasi haberiniz olsun.[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Çok iddialı geliyolar kesinlikle değerlendirin derim. Özel üni ama bayağı bir kişiye de burs sağlayacaklarmış[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bilkent 2 olacağını sanmıyorum. Herşeyden önce yeni bi okul.1-2 senede oturcakatır. Yükseliş yıkıldı ve yerine yapıldı ki ana bina var sadece.arka binalar inşaat halindeydi geçen hafta. Ve bilkent 2 olması imkansız çünkü genişliycek fazla alanı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Hedefi 2015e kadar sayili uniler arasina girmekmis hocalar falan gayet iyi ama okulun yeri kucuk ve arka kisim hala insaatta hocalar tam olusmadi heralde ama bunu ogrencilere aksatmazlar. ilk 2000 4000 ve 6000 den alacaklardi burslulari bolumlerin ilk 10 ogrencisine (50 kontenjan var) tobba bagli sirketlerde guzel isler ayarlancakmis. Ve ilk mezunlarina adlari duyulsun diye cok ayricalikli davranabilirler. Gercek isadamlarindan da dersler olcak diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 peki düşük puanla burslu yazarsak tutma ihtimali var mı?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar