sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 forzabeşiktaş'ta küfür yok her forumda olduğu gibi ezik falan lafları dönüyor sadece. TCkimlik no ile üye oluyorsun zaten =) Ben sadece multimedyaları için geziyorum forumu. Yeni besteleri falan yayınlıyorlar eski maçları güzel şeyler oluyor multimedyada. Ama orada tartışmaya gelmez ben bir-iki kez muhalif görüş bildirdim yemediğim laf kalmadı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cok zevkli oluyor takim tartismalari. bir forum dolusu insan bole, her gsliye, her bjkliye agir kufurler falan ama kendi analari babalari kardesleri de o takimlari tutuyor falan, bunu gundmee getirince de "ama onlar farkli" falan diyorlar. Iste kufurlu forumdan cok kufur edilmeyen ve bu yuzden kaliteli olduklarini sanan forumlar daha zevkli sdfahsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 antu = bir forum dolusu fenerli = :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar