barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 copry said: insan gibi koyarsın hem köpüklü olur hem de taşmaz ;) hem köpüklü yapmak hem taşırmamak zor işte bak.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Tron said: Bella said: Tron said: bira köpüksüz olur. biranın köpüklü olması taze olduğunu gösterir. expert değilim. iktisat yapmak için bardağa biraz su karıştırıyorlar. suda birayı köpürtüyormuş, müş.. yalan o.
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 anketim daha 5. dakkasında noktalandı :( anemmm
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bira özellikle köpüklü doldurulur. çabuk ısınmaz, gazı çabuk kaçmaz, havayla temas etmez tadı kaçmaz.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 rcknrll said: Tron said: bira köpüksüz olur.
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben biraya bira demem bira köpüklü olmayınca
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 şişe mi fıçı mı diye sorsan daha anlamlı olurdu belki.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 copry said: ben biraya bira demem bira köpüklü olmayınca Ne dersin? Ya biranın dibiyle köpüğü içilmez abi yapmayın ya.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 klasik geyiktir o da. pint alınca da mı içmiyosun dibini.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Şişe olunca içmiyorum ya bardakta falan gelince içerim asd
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 çay gibi dibini bıraksan biranın cok komik olur ama sdf.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bittus said: biranın köpüklü olması, barmenin bira doldurmayı beceremediğini gösterir. hiç o sifonu uzaktan izlemek dışında bi atraksiyon yaşamadın di mi hayatında? belli. sifonun bataryasını ileri ittirdiğinde köpük bastıgını da bilmiyorsun di mi :( bira köpüklü içilir. üstündeki köpük biranın tazeligini için sırasında ya da servis sırasında korur. barmen köpüksüz doldurur. öyle sıfır köpük servis edilmez, yeterli köpük yoksa sifonun köpük basma özelliği kullanılır ve üstünde 1-1.5cm köpük olusturulur. birde bu köpüğü düzleştirmek için cubuklar var.hava kabarcıklarını birbirine baglar.köpügün tam manasıyla işlevini görmesi için. bira köpüklü içilir. üstündeki köpük biranın tazeligini içim sırasında ya da servis sırasında korur.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 toggie said: çay gibi dibini bıraksan biranın cok komik olur ama sdf. abi ahaha hayal ettim güldüm ya.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Fistan said: hiç o sifonu uzaktan izlemek dışında bi atraksiyon yaşamadın di mi hayatında? belli. sifonun bataryasını ileri ittirdiğinde köpük bastıgını da bilmiyorsun di mi :( bira köpüklü içilir. üstündeki köpük biranın tazeligini için sırasında ya da servis sırasında korur. barmen köpüksüz doldurur. öyle sıfır köpük servis edilmez, yeterli köpük yoksa sifonun köpük basma özelliği kullanılır ve üstünde 1-1.5cm köpük olusturulur. birde bu köpüğü düzleştirmek için cubuklar var.hava kabarcıklarını birbirine baglar.köpügün tam manasıyla işlevini görmesi için. bira köpüklü içilir. üstündeki köpük biranın tazeligini için sırasında ya da servis sırasında korur.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 evet fistan dogru soylemis. o draftlardan bardagın son bir parmak kalan kısmına kopuk basılır.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bi de çayı hüpleten tipler gibi birayı hüpleterek içmiyosanız köpük gelmez zaten. size kalmış içip içmemek.
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fistanın okuduğum en ciddi postu sanırım çok duygulandım
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 biranın köpügü zaten soğuk tutmak için var, hemen hüpletmiceksin, yavaş yavaş sindire sindire içiceksin, ama tabii ki köpüklü ftw
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 o sifon ile ne gibi atraksiyonlar yaşadın asıl onu merak ediyorum :(
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bende çok doldurdum açıkçası o sifondan fıçı fıçı başka bir şey yaşamana gerek yok doldurmaya yarıyor
Öne çıkan mesajlar