unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 simdi universite 1 deyiz, sene 1994, dune 2 yeni cikmis dunya dune 2 oynuyor. bizim arkadas da evde dune 2 oynuyormus ama 8 saat araliksiz mi ne oynamis kasmis biryerlerde, tabi haliyle save early save often atasozune uygun olarak her hareketten once ve sonra save ediyo oyunu oyle ilerliyo. neyse eleman sabaha dogru birakiyo oyunu, yatacak, gidiyo dis fircalamaya banyoya aynanin onune geciyo, kafa bomba gibi, bakiyo bi sivilce var. patlatmaya yelteniyo, ulan patlar da daha beter olursa ii olmaz diyo, sonra da diyo ki kendi kendine "amaaaan save ediyim, patlatirim olmazsa load ederim tekrar" gercek olaydir o gunlerde anlattiginda yardirmistik gulmekten.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ben de çok düşünürüm gerçek hayatta hani deniyim bunu olmazsa load ederim diye... tabii olmaz öyle bişi :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yok bu adam dusunce olarak gecirmiyo bunu kafasindan, fiili olarak inanarak geciriyo, yani cok tetris oynadiktan sonra icgudusel olarak etraftaki esyalari kafada birbirine uydurmak gibi bisey.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Bir büyğüm zamanında çok güzel söylemişti. İlerde bilgisayar oyunu ile büyüyen çocuklar yönetici olurlarsa kötü olur. Çünkü yaptıkları şeylerin bir tuşla kaydedilebeileceğini, ve yannış yaparlarsa bir tuş ile geri dönebileceklerini sanacaklar. Baya güzel bi laftı, ama Nintendo'Nun sahibinin savunması daha güzel video oyunlarına akrşı. Video oyunları gençliğie tkilese, 80 gençliği aynı sırada giden anlamsız tekno müzik eşliğinde sürekli hap içerek etrafta koşuştururdu. (Pacman)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hheehe güzelmiş volfi... benim bi baldur's gate anım vardır Sene 1999 (düşünün artık yani bi önceki yüzyıl :-P) yazın ben deliler gibi günde 30 saat Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast oynuyorum... Baldur's Gate in (bilen bilir) Kuru kafa şeklinde güneş gibi bi işareti var bilen bilir parıldayan kelle şeklinde bişi... benim bilgisayar başucumdaydı o zamanlar ben gene tüm gün oynamışım oyunu yatmışım... başucu lambamı yaktım bi açtım gözümü tavanda o işaret RÖH! diye duruyo kurukafa... Höhölöleeeeeey oldum ben nooluyoruz deliriyomuyum falan oldum böyle gözümü açtım kapadım ışığı açtım kapadım orda duruyo kurukafa bana bakıyo sırıta sırıta... Ulan noooluyor derken başucumda duran oyunun CD sine (oyun 5 CD idi o yüzden oynamadığım CD ler masada duruyodu) Başucu lambamdan çıkan ışığın yansıdığını ve tavana vurduğunu farkettiğimde bayaa bi gülmüştüm ama ilk gördüğümde bayaa dehşet bir andı yani...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 onu bunu bilmemde disket oyunları arasında en sevdiim oyun o ile jungle book tu :) ztn bence dune 2 ile yeni cıkan versiyonu olan dune 2000 arasında kalite dısında pek bir fark yoktu..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana30 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 mm bende gaza gelip dun aksam dune un divx ini seyrettim guzelmis yaw bi daha bi daha... sayki sevki ve hala da oynarim o rts yi guzel hala oyunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar