Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ABİ BONEPART DA OYNASIN ÖLÜYORUM ESKİ KONUYU OKUDUKÇA YA AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 nasıki bu oyun ? ben mafya babası olcam mesela istiyom desem nası oluyoki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ABİ MESAJLARA GEL ERİDİM BİTTİM http://forum.paticik.com/read.php?77,3474546,page=14#msg-3476538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bonepartin oyuna olan DIREKT yaklasimi cidden cok acaipti adshadfsg. Ama oyunlarda biraz muhabbet, konusma paranoya olursa iyi olur. Berkay baba yer istesin yeter, ona her zaman yer var tabi sddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yer varsa bende oynamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ekledim, spartakusu indiriyorum, bolumu izlicem ardindan da listeyi kapatacam agalitor ve agailtoriyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bende istiyorum abi o zaman net oha tam benlik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Azmodai said: EVET BURDAYIM OYUN BASLAYACAK GORDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ekledim ving, HADI BEYLER BAYANLAR 1-2 KISI DAHA CIKSIN BASLAYALIM GUZEL GUZEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Azmodai said: 1 saat falan daha dursun bu o zaman, yatmadan kapatacam listeyi. Listede su ana kadar adi gecen herkes EVET BURDAYIM OYUN BASLAYACAK GORDUM diyebilir mi? ona gore thread'i kapatip yarin setting ve rolleri de dagitacam. bunu yapalim beyler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yaz beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 neyse vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bittus said: Azmodai said: EVET BURDAYIM OYUN BASLAYACAK GORDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Yer varsa ben de katılayım. Öncekilerde oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kaldi bir slot. HADI GENCLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 BEN pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 salak salak islerle ugrasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 EVET BURDAYIM OYUN BASLAYACAK GORDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 vazgeçtim farinal oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 farinal zaten oynuyor. SEni yaziyorum Krusty, oyunda bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Krusty said: vazgeçtim farinal oynasın oha duygulandım. eğer kötü adam olursam seni öldürmicem krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Krustyden okyi aldiktan sonra yarin settingi yazip rollere karar verecem. Aksam 6-7 gibi eve gelmis olurum o ara dagitirim herkesin rolunu, baslariz. Pazar baslamis oluyoruz, 2 gun falan olur ilk periyod. Bisiler dusunulur yani. Ilgilenen herkes, adini yazip halen onaylamamis olanlar ilk listeyi gorup oyuna katilabileceklerini onaylarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 DoruK said: Bittus said: Azmodai said: EVET BURDAYIM OYUN BASLAYACAK GORDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 RaidenXelRu said: DoruK said: Bittus said: Azmodai said: EVET BURDAYIM OYUN BASLAYACAK GORDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar