Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Selamlar efenim. Aranizda daha once burada mafia oynamis olanlar vardir belki, bi ara 2 sene once falan yazin cok cilgin atmistik, epeydir de yapmiyoruz tekrardan canlandirmaya calisalim, yeterince ilgi olursa da golariz. bazi eski oyunlar icin referans: 3. sezon sezon 2 episode 1 Spyronun da bazi oyunlari vardi, onlara da bakabilirsiniz. Kac kisilik oyun olacagina dair bir planim veya dusuncem yok, simdilik bi 8-10 kisi tutturmaya calisalim, maksimum 13 kisi deriz. 1. Bittus 2. Farinal 3. blazkowicz 4. DoruK 5. Lexius 6. Tunca 7. Cassaline 8. Smoke ---------- 9. Cenx 10. RaidenXelRu ---------- 11. Vingthor 12. Nosfe 13. Krusty bu yoklama threadini bu aksama kadar acik tutacagim, ilgi olursa hemen golariz, olmazsa da baslamadan iptal ederiz, ama 8 kisi bulsak bile golamayi dusunuyorum. Isten patiye girebiliyorum, ne kadar sik update edebilirim bilemiyorum ama tahminen 2-3 saatlik araliklarla olacaktir. Oyun 'orta' hizda olacaktir, yani saat basi falan oynamayacak isler, bir kac gun sursun oyun. Bastan da rica edecegim kalpler kirilmasin. Kurallar cok cok basit mafia kurallari olur, fazla karistirmayacam ortaligi, hani en fazla healer falan koyarim belki, kisi sayisina gore ona da karar veririm. Haydin gogogog. Kurallar, Hatirlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben oynayabilirim. çok zevkliymiş, okurken bile eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ok super, hadi 7 kisi daha agalar ve agalitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 uplamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bittus said: ben oynayabilirim. çok zevkliymiş, okurken bile eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oynarım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi yanlız tırstım ilk oyunda oynayan herkes nerdeyse banlanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 beni de yaz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tamam fena olmadik, listeyi update ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ok 5 kisiyiz, fena degil, 3 kisi daha gelirse baslariz, daha fazla adam cikacagini sanmiyorum. Belki bu oyunla bolumu biraz canlandirmis oluruz, daha fazla insan katilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 2 kisi daha lazim kankoliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 http://img238.imageshack.us/img238/7873/azmotopiaxf9.jpg ahaah ne eğlenmiştik ya ilk 2 oyun süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ben tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bilsem ne olduğunu bende oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tunca said: http://img238.imageshack.us/img238/7873/azmotopiaxf9.jpg ahaah ne eğlenmiştik ya ilk 2 oyun süperdi abi bu cizim cok komik zaten... oyunlar da super basariliydi. BU sefer cok duz ve acik bir konsept deneyecem, oyle faction vs. factionlardan ziyade daha duz bisiler deneyecem, tek fark, bu sefer rolleri ve sayilari bastan soylemeyecegim kimseye... paranoya tavan yapsin :P 1 Kisiyle 10 kisi doluyor ama biraz ilgi var gibi, sanki topic hic okunmayan bir bolumde kaldigindan dolayi ilgi toplamamis gorunuyor, biraz daha dursun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ozelliukle agacin 200 mil yuksek olmasi, ve doryi astiginiz agacin sehre 200 mil uzakta olmasi cok guzel haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Vingthor said: bilsem ne olduğunu bende oynarım abi forum oyunu bu. Bol bol konusma oluyor. Bazi roller var ve bu rolleri yerine getirerek insanlari parmakla gosterip astirtmaya calisiyorsun falan. Temel olarak iki rol kotuler ve kasabalilar. 13 kisinin arasindan GM (ben yani) 4 kisiye falan (mesela, oyuncu sayisina gore degisir) kotu rolu dagitiyor, bu adamlarin amaci teker teker kasabalilari oldurmek falan. Gunduzleri ve geceleri var, insanlar gunduzleri paso konusup konusup sonra birini asmaya karar veriyorlar oy birligi ile, geceleri ise sessizlik hakim ama kotuler kendi aralarinda (Bunlar birbirilerinden bihaber oyun basinda, kasabalilar degil ama) konusup birine karsi oy veriyor o kisi oluyor falan. Mesela kasabali sayisi esitlenince kotu sayisiyla GG hf oluyor falan. Sanirim tum oyunlarimizda kasaba kaybetmisti zaten sdhdfhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oo 7 kişi olmuşuz. sekizinci ile başlıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben oynarım yaw beni de ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 benide ekleyin bende oynarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Azmodai said: ozelliukle agacin 200 mil yuksek olmasi, ve doryi astiginiz agacin sehre 200 mil uzakta olmasi cok guzel haha. http://forum.paticik.com/read.php?77,3474546,page=8#msg-3474955 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 1 saat falan daha dursun bu o zaman, yatmadan kapatacam listeyi. Listede su ana kadar adi gecen herkes EVET BURDAYIM OYUN BASLAYACAK GORDUM diyebilir mi? ona gore thread'i kapatip yarin setting ve rolleri de dagitacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bu arada oyun relax gitcek. Bastan belirteyim. Eskisi gibi issiz degilim, belli araliklarla bakabilecem, mesela ilk gunduz icin 1-2 gun verebilirim. Turbovote cikmadikca (bir linc icin gereken oy sayisinin karsilanmasi) deadlinelar rahat olacaktir herkes oynayabilsin diye. Insanlar azaldikca o da iner biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar