Louies Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Arkadaslar C'de windows xp kurulu D'ye ise Windows 7 kurdum... Şimdi C: sürücüsündeki windows xp ' yi kaldırmak istiyorum , windows 7 den başlatıp cmd ' de format c: yazdıgımda ulasamıyorum bicimlendirme yaptıgımda yapamıyorum.. Aklıma windows xp cd ' si takıp bölümü sil demek geldi bunu da yaptım fakat c'yi sildikten sonra bilgisayar d'deki windows 7 ile başlamadı...Acil yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bilen yokmu up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kompile format at win7 yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 işte yükleyemiyorum öyle çünkü elimde win 7 cd si yok sadece iso olarak var power iso dan gösterip win xp üzerindeyken yükleme yapabiliyorum sadece...boş dvd cd si de yokki cekeyim cd ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oyun degil ki bu, os ustunden kendisini silesin veya virtual drive ile os yukleyesin. usb, dvd , veya ayarlanmis bi partition gibi bootable bi medya olmaksizin ypamazsin o isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 4gb USB belleğin oldugunu varsayiyorum ve anakartında USB den bootu desteklediğini varsayiyorum ,aynı zamanda evde başka bir bilgisayar veya laptop var diye varsayiyorum. Bir klasor yarat adı da mesela Windows7 olsun. Power iso ile windows 7 iso dosyasını cd olarak ac. icindekilerin hepsini sec O yaptıgın Windows7 klasorune kopyala. sonra su programı indir. http://wintoflash.com/home/en/ USB ni USB ye tak , program da dosyalar nere kopyalanacak kısmında USB belleği yi goster , nerden kopyalanacak diye o windows 7 dosyaları kopyaladıgın klasoru goster.(iso yu gosterme) Tıkla gitsin.Sana USB den boot edilebilen windows 7 yapar . Anakartın biosunda USB den boot seç.USB belleğini tak USB girişine bilgisayarı başlat. kuruluma devam et sanki cd den yuklermiş gibi. Tabi yukarıdakilerin hiç biri yoksa ,sana mucize lazım. Bu arada klavye de ingilizce tuş dizilimi olunca bol bol düzeltme yapmak zorunda kaliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar