kjeledoran Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ezgi'nin Günlüğü insanın düşlerini ve beklentilerini hatta içinde bulunduğu durumu anlatan çok dokunaklı şarkılarla dolu aranızda dinleyen varsa neler hissettiğini öğrenmek isterim...
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Böle seni derinden yaralayan sorunların oldugu zaman bazı şarkıları ilac bazılarıda tam anlamıyla bunalıma itio..Beni tabe sizi napar bilmiorm..Fazla dinlemem arada ark. cafede calıo hoş..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben dinliorum yaklaşık 3 yaşımdan beri eski parçalarını bilirim baya güzeldir:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
leo_brouwer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben ezginin günlüğünü dinleyince hiçbir sey hissetmiyorum.salak sapan bir grup işte.
Öne çıkan mesajlar