Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hadi bakalım. sabah said: Samsun'da, birlikte çalıştığı binbaşıyla internette seks yapan eş, 14 bin TL tazminata mahkûm oldu. Mahkeme, kadının yaptığını "zina" olarak değerlendirdi, Yargıtay da kararı onadı. http://i.tmgrup.com.tr/sbh/2010/04/03/Haber/5076882877.jpg http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/04/03/sanal_seks_yapti_zina_cezasi_aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 o olay sanallıkla kalmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi evlilik düşüncesinden bile tiksinir oldum. yok mu arkadaş adam gibi evlilik yaşayan bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 okumadım da evlilermiymiş? eş demiş sadece partner olarak fln mi düşünmüşler okumayacam haberi direttim üşenmedim burdan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 boşanma davası sonucunda zina yaptığı için tazminat ödemiş kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ch0qh quzéL ßir uyhquLaMa, yhétqhiLiLéri téßriqh édhiyh0ruM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sapık kadın ahahaha hep erkekler mi yakalancak biraz da bayanlar yakalansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 binbaşıyı görünce ceza yemiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 iki gönül bir olunca sanallık seyran olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yargı kotalı sekse de karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 haberi okuyunca kesin burda biri idam edilecektir diye dusundum sdhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Viktor said: ch0qh quzéL ßir uyhquLaMa, yhétqhiLiLéri téßriqh édhiyh0ruM hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 capslar bulanık çıkmış video gözükmüyor -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar