arian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Başlıktada yazdığım gibi şöyle önerebileceğiniz güzel Anime film var mı? (Dizi değil yalnız dikkat!..) Şimdiden teşekkürler...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Cowboy Bebop - Knocking on Heaven`s Door - The Movie Spirited Away Wonderful Days Metropolis Princess Mononoke Grave of the Fireflies Voices from a distant star She and her cat Escaflowne - A girl in Gaia Vampire Hunter D Vampire Hunter D - Bloodlust Blood - The Last Vampire[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sen bosver movie al 25 epizod Love Hina izle. hala izliyorum 3 sene mi ne oluyor[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bende size bi tane tavsiye edeyim; Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes Festivalde izlemiştim epey güzeldi indirdim netten ancak türkçe altyazısını bulamadım.Bide sizden ricam olucak sizde bu filmin türkçe altyazısını istiyorsanız oy veriniz.... http://www.divxtr.org/ceviri.php?&sayfa=3 Not:Oy kullanmak için üye olmak gereklidir.[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 fransiz mi bu. nerde fransiz bisi gorsem kaciyorum artik[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Nausicaa Cowboy Bebop - Knockin' on heavens door Mononoke Hime Spirited Away (Ghiblinin yeni filmi, izleyemedim hala, dur indirmeye basliyim hemen :P) anime olmasa da Nightmare Before Christmas (kil animasyon) kesin izlenmelidir.[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 kill bill da baya bir güzel.hoş o normal bir film ama içinde anime barındırıyor.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 14 December 2003 02:14 tarihinde demiş ki: fransiz mi bu. nerde fransiz bisi gorsem kaciyorum artik[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Ewt Fransız ama güzel epey kurgusu görüntüleri vs...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yukarda tavsiye edilenlere ek olarak +akira +angelcop +angel sanctuary +animatrix +bastard - +ghost in the shell +grave of fireflies +ninja scroll +perfect blue[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 22 December 2003 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Şuana kadar indirdiğim animelar... -Wonderful Days -Ghost in the Shell -Animatrix -Ninja Scroll -Vampire Hunter D - Bloodlust -Blood - The Last Vampire -Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes Hepside süperdi yane kurgu,görsellik,vs... yani bittim artık sürekli anime indiriyorum.Yoldakilerde... -Perfect Blue -Spirited Away -Princess Mononoke Herkezede tavsiye ederim açıkcası ve daha da varsa ve yazarsanız çok sevinirim.[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 cogunu izledim Spirited Away bunu cekiyorum simdi izlememistim baska filmler var mi? o fransizca olanin altyazisi varmi artik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Animatrix....[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 the lion king 1 2 3 . ice age[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar