Seceba Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 2009 save'i mi ? 2009 yılında açıldı mı arcadia, benim bildigim efsane arcadia 2000 yılında kapandı bir daha da açılmadı. Nese 2009 yılında domain'i regleyip açmışsınız aldım ben cevabımı. Hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Seceba said: 2009 save'i mi ? 2009 yılında açıldı mı arcadia, benim bildigim efsane arcadia 2000 yılında kapandı bir daha da açılmadı. Nese 2009 yılında domain'i regleyip açmışsınız aldım ben cevabımı. Hayırlı satışlar ''Zamanında efsane serverdı '' dıye yazmıstım okuduysan ve serverı bız 2009 basında kapanmıstı arcadıa 1-2 ay sonr aldık bız actık staff kadrosu vs herseyını degıstırıp host sırketını connectoru vs ısım hakkı ıle bırlıkde satın aldık ... bunun anlasılmıcak bı zorlugunun olduguna ınanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 isim hakkı tpe'den patentli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kullanıcı verilerinin bulunduğu şeylerin satımı serbest mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 2000'de kapanması imkansız, arcadia 2004'te acılmıstı diye hatırlıyorum. ilk zamanlarında cok cok iyi vakit gecirmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ehehe mesajım silinmiş. Trolletmem dediğin şey dünyanın en abes topici herhalde. Ölmüş bir oyunun serverını satmak zaten başlı başına bir trolleme girişimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Arkadaslar nıye bu olaya bu kadar karsı cıkıyorsunuz anlamıyorum server elımde maddı bakımdan sıkısıyım satmak ıstıyorum herkes karsı ya anlayamadım ben bu ısı Sıte vs hepsı benım ustume nasıl bı dolandırılıcılık yapabılırız kı ... anlamıyorum bu ınsanları ya hep karsısınız bos bos mesajlar atıp Baslıgı kırletıyorsunuz baska bısı degıl !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 i tuşunu tamir ettirecek adam. bırakın satsın sdfgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar