Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skate - Başlangıç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az biraz skate deneyimim var düz kayma konusu yön verme falan filan ama agresifte 0 ım...
Dün biraz ollie kastım falan ama zor tabi
Skate yapmış olanlarınızdan fikir edinmek istiyorum.
Trickler,Hintler falan.
Mesaj tarihi:
rollerblade mi skateboard mi pek anlamadim hangisi? ollie kastigina gore skateboard var, aggressive skate dedigine gore rollerbalade herhalde kafam karisti. neyse.. ollie kasmaya devam et biraz zaten temel bir hareket biraz freestyle takil daha basindasin zaten oyle hemen aggressive kasip kafa goz yarmaya gerek yok. zamani geldiginde bol bol yaricaksin nasilsa. bol bol video izle bir de.
Mesaj tarihi:
Valla zaten durduğum yerde kasıyorum ollieyi,shove it daha hiç denemedim de buda ollie kadar kasış gözüküyo :)

Olliede 10 denemenin 2 sinde falan olmaya başladı ufak ufak.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

14 yaşındasın git daha düzgün şeylerle uğraş. Geleceği yok skate'in. Sana yapma demiyorum okulunu oku bitir ama hobi olarak yap.

zaten nerde yapıcaksınız ki rampa mampa hiç yok burlarda en azından benim bildigim

bende paten kayıyordum 5 merdivenden atla dön grind falan baydı kaymıyorum 2 senedir
Mesaj tarihi:
ilk önce orta halli bi kaykay edenin dümdüz gitmesini dengenizi kurun bi kaç ay durmadan gidin gelin hiç hareket etmeden dümdüz...
sonra zati kaykaya fön vermesini öğrenin ayak ucu ve topuklarınızla kaykayı sağa sola döndürebilirisniiz..
sonrada bol bol kaykay harketleri izleyin
ilk önce zıplatmayı öğrenin kaykayı
sonra giderken zıplayın derken gerisi gelicektir..
  • Yeni Oluştur...