Torque Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Az biraz skate deneyimim var düz kayma konusu yön verme falan filan ama agresifte 0 ım... Dün biraz ollie kastım falan ama zor tabi Skate yapmış olanlarınızdan fikir edinmek istiyorum. Trickler,Hintler falan.
throine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 rollerblade mi skateboard mi pek anlamadim hangisi? ollie kastigina gore skateboard var, aggressive skate dedigine gore rollerbalade herhalde kafam karisti. neyse.. ollie kasmaya devam et biraz zaten temel bir hareket biraz freestyle takil daha basindasin zaten oyle hemen aggressive kasip kafa goz yarmaya gerek yok. zamani geldiginde bol bol yaricaksin nasilsa. bol bol video izle bir de.
Torque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Deniyorum dışarı çıktıkça ollie bakalım,yapamayınca moralde bozuluyo gerçi eheh
poopla Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 düz kaymayı çok iyi yapmadan ollie falan büyük yalan . çimde falan yaparsın anca . shove it kas biraz zaten ilk.
Torque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Valla zaten durduğum yerde kasıyorum ollieyi,shove it daha hiç denemedim de buda ollie kadar kasış gözüküyo :) Olliede 10 denemenin 2 sinde falan olmaya başladı ufak ufak.
gizemeliff Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 merhaba. 14 yaşındayım kaymak istiyorum.daha tahta bile almadım yardımcı olur musunuz?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 14 yaşındasın git daha düzgün şeylerle uğraş. Geleceği yok skate'in. Sana yapma demiyorum okulunu oku bitir ama hobi olarak yap.
gizemeliff Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kaykay yapmam benim okumayacağım anlamına gelmez ki.Yardımcı olmanızı istiyorum sadece.
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Helcaraxe said: 14 yaşındasın git daha düzgün şeylerle uğraş. Geleceği yok skate'in. Sana yapma demiyorum okulunu oku bitir ama hobi olarak yap. zaten nerde yapıcaksınız ki rampa mampa hiç yok burlarda en azından benim bildigim bende paten kayıyordum 5 merdivenden atla dön grind falan baydı kaymıyorum 2 senedir
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ilk önce orta halli bi kaykay edenin dümdüz gitmesini dengenizi kurun bi kaç ay durmadan gidin gelin hiç hareket etmeden dümdüz... sonra zati kaykaya fön vermesini öğrenin ayak ucu ve topuklarınızla kaykayı sağa sola döndürebilirisniiz.. sonrada bol bol kaykay harketleri izleyin ilk önce zıplatmayı öğrenin kaykayı sonra giderken zıplayın derken gerisi gelicektir..
Öne çıkan mesajlar