NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bilmiyorum kaç kişinin başına gelmiştir ama şöyle bi sorunum var: İşletim sitemim winxp oncelikle. Açıyorum bilgisayarı hoşgeldiniz yazısına kadar herşey normal. Ondan sonra daha desktop ikonları bile oluşmadan otomatik olarak windows oturumu kapatıyor ve kullanıcı seçme ekranı geliyor.(normalde o ekran gelmezdi) zaten bi tane kullanıcı olduğu için mecburen ona tıklıyorum ve tam bilgisayarın hoşgeldin muziği çalarken gene otomatik olarak kullanıcı seçme ekranına donuyor. Guvenli kipte açınca ise bişe değişmiyor. Yalnızca bir yerine iki kullanıcı ismi çıkıyor. (birisi benim normal kullanıcı ismim nuke diğeri de administrator diye bişi[daha once hiç gormedim]) İşin içinden çıkamadım ve ikinci bi xp yukledim. Diğer xpyi nasıl duzeltebilirim? Şimdiden sağolun.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 up bre up. Bi fikir verin bari. :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 up be up![signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bilgisayarı "hazırda beklet" ile kapatıyor olmayasın[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar