Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı Isınma

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

Pc acayip çabuk ısınıyo hemde öyle böyle değil parçalara el değmiyo. Zaten insan ister istemez terlemeye başlıyo bi zaman sonra soba gibi ısı veriyo dışarı. 1 saat çalıştırsam sonra desem millete 1m verin sökebildiğiniz parça sizin olsun desem kara geçerim o derece. Bu kadar ısınma normal mi? Eskiden hiç böyle olmazdı bi anda oldu böyle. Pc aşırı yavaşladı dolayısıyla ama oyunlarda hiçbir etkisi olmuyor. Ne zaman xp'ye dönsem yine kasış sanki p2 400 işlemci var o derece yawaşlıyo. Pc'yi ısınınca kapatıp geri hemen açınca pc açılmıyo üstüne 3 kere biiip ediyo. Ben xp'den şüpheleniyorum çünkü oyunlarda hiç bişi olmuyo. Ama öyle olsa kasa niye ısınsın anlamadım.
Edit : Fanları tabiki kontrol ettim şimdi herkez aynı şeyi yazmasın. [signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 02 Ağustos 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En kötüsü bir işlemci fanı bir de kasa değiştirmen gerekecek :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...