Razu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Merhaba, Pazar günü Şam'a gidiyorum ordan mühtemelen Ürdün'e geçicem, daha önceden gidenler varsa mutlaka gidilmesi gereken yerler ve hostel/hotel tavsiyeleri varsa çok makbüle geçer. birde hiç bir yerde süriye veya ortadoğu hakkında gezi kitabı bulamadım (özellikle lonelyplaneti araştırdım ama istanbul'da gezdiğim 3 4 kitapçı ellerinde olmadığını söledi), düzgün bir gezi kitabı önerirsenizde güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kayısı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yada tatlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 gittim gezdim gayet güzeldi. eski şam (old damascus) görülmeye değer bir yer.onun dışında şam gezip görülecek pek bir yer yok. şam'dan ürdün'e geçip amman ve aqaba'ya (ürdün'ün kızıl denize kıyısı oluyor) kadar indim. biraz yorucu bir geziydi ama değdi kesinlikle. bu arada ankara-şam uçağı git-gel 210 tl sadece, vize filanda istemiyor. zaten oralar türkiye'den çok daha ucuz olduğu için çokta para harcamıyorsunuz. zamanı ve ekonomik durumu olanlar için güzel ve ekonomik bir rota,tavsiye ederim. gitmeyi düşünen varsa daha fazla bilgi verebilrim, kaldığım otellerden otobüs rotalarına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 samda raki ic.mezeleri paketleyip eve goturmek isteyeceksin. gezi notlari icin varunagezgin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 evet yemeklerin çok güzel olduğunu da sölemek gerekirdi. şam'ın en güzel restoranlarından birinde masayı donatıp kişi başı 20tl verince işin ucu biraz kaçıyor. onun için rejim yapıyorsanız gitmeyin buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar