Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bende istanbul üniversitesine gidiyorum, bu beni kedi-mıncıklayan yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 -Deno- said: Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/ why ! Lems, bugün shuttleda arka çaprazımda oturan sendin di mi? Emin olana kadar bişey demek istemedim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kedi sevmem ben, mıncıklamadım hiç hayatımda valla ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu mesaj kendini imha etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 HEHE ŞAKACI SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sparkcaster said: bende istanbul üniversitesine gidiyorum, bu beni kedi-mıncıklayan yapar mı?de'yi ayrı yazarsan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: tekkenli espri ahaha iyi ya ben yapmadan önce yapmısın kötü tepki çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sparkcaster said: yolda biri paticik dese arkama bakmam uzaklaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mulgear6 said: fede said: tekkenli espri ahaha iyi ya ben yapmadan önce yapmısın kötü tepki çekti :D sen yapsaydım dalarlardı sana. ben olduğum için çok üstüme gelmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sparkcaster said: kim o hergün gördüğün hergün deil ama çok görüyorum. deno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben de okulda görüyorum Deno'yu, sanıyorum ki aynı dersi alıyoruz ama konuşmuyorum hiç. Çekingenim sdfjklsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 patide laf atıp atıp reelde bi çekingen oluyomusunuz lan siz de. ben oluyorum bazen sorna geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 insan içine çıktım bir de pati gördüm adrenalinim tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: patide laf atıp atıp reelde bi çekingen oluyomusunuz lan siz de. ben oluyorum bazen sorna geçiyo sen oluyosun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 farkettin di mi sfljsflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Fistan said: insan içine çıktım bir de pati gördüm adrenalinim tavan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: patide laf atıp atıp reelde bi çekingen oluyomusunuz lan siz de. ben oluyorum bazen sorna geçiyo maça bile gittim ben :D hiç de çekingen değilim vallahi. insanları yüzyüze görmek daha hoş oluyor burdan konusmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Selam ben patiden napae diye yaklaşıcak halim yok heralde tanımadığım insana. Garip oluyo haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 deno stalklayanların var dikkat diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 burdaki yavşaklığıma bakıp msnden ekliyip hiç de öyle olmadığımı görüp silen pati sayısı : 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 biri cafede bi kız görüp gidip sormuştu "sen bella mısın?" diye. kız deli sanmıştır herhalde ahsuah. yapılmaz tabi, tuhaf olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fede said: burdaki yavşaklığıma bakıp msnden ekliyip hiç de öyle olmadığımı görüp silen pati sayısı : 12 13 e talibim, msn ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şaka şaka verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sormasını bilememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Onu ben yapmalıyım ya -ekmek? - -pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar