Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avustralya da Yüksek Lisans Doktora

fede

Öne çıkan mesajlar

ielts sınavından aldığın sonuç, bu gitmek istediğin yerin kaç puan istedigine göre değişiyo ama genelde en az 6 veya 6.5 istiyolar.
2. olarakta eğitim için okula verceğin para + eğitim süresi boyunca yapacağın harcamalar ( avustralya hukumeti tarafından 1200$ olarak belirlenmiş) yani 12 aysa 12*1200 AU$ + uçak parası(ortalama 2000$) yani bi 30.000-40.000 AU$ kadar bankada herhangi biri adına eksilmeyen bir para hesabı göstermen gerekiyo vize için bu tabi. bu universiteyle ilgili bi eğitim olduğu için 1 günlük bir birikim dahi yeterli olabiliyo. ama universite dışında dil okulu vb. bi eğitim için en az 3 ay bankada duran eksilmeyen para hesabı ve gelir belgesi isteniyor.
yalnız bu para hesabının tek hesapta olma gibi bi zorunluluğu yok yani mesela arkadaşından 10.000$ babandan 20.000 $ kardeşinden 5.000$ gibi ayrı hesaplardan toplama yapabiliyosun. senin adınada olması gerekmiyo.
Genel olarak Sydney diğer şehirlere göre biraz daha pahalıdır. 30+ haftalık dil kursuna gittiğin zaman part time çalışma iznide veriyolar master içinde veriyolardır. Sydney pahalı olmasının yanında iş bulma bakımından diğer şehirlere göre biraz daha kolaymış. Gidince görücem bende bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...