fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 özellikle marketing üzerine. ne istiyo genelde üniversiteler. koşullar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ielts sınavından aldığın sonuç, bu gitmek istediğin yerin kaç puan istedigine göre değişiyo ama genelde en az 6 veya 6.5 istiyolar. 2. olarakta eğitim için okula verceğin para + eğitim süresi boyunca yapacağın harcamalar ( avustralya hukumeti tarafından 1200$ olarak belirlenmiş) yani 12 aysa 12*1200 AU$ + uçak parası(ortalama 2000$) yani bi 30.000-40.000 AU$ kadar bankada herhangi biri adına eksilmeyen bir para hesabı göstermen gerekiyo vize için bu tabi. bu universiteyle ilgili bi eğitim olduğu için 1 günlük bir birikim dahi yeterli olabiliyo. ama universite dışında dil okulu vb. bi eğitim için en az 3 ay bankada duran eksilmeyen para hesabı ve gelir belgesi isteniyor. yalnız bu para hesabının tek hesapta olma gibi bi zorunluluğu yok yani mesela arkadaşından 10.000$ babandan 20.000 $ kardeşinden 5.000$ gibi ayrı hesaplardan toplama yapabiliyosun. senin adınada olması gerekmiyo. Genel olarak Sydney diğer şehirlere göre biraz daha pahalıdır. 30+ haftalık dil kursuna gittiğin zaman part time çalışma iznide veriyolar master içinde veriyolardır. Sydney pahalı olmasının yanında iş bulma bakımından diğer şehirlere göre biraz daha kolaymış. Gidince görücem bende bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 burs olayları nasıl oluyor acaba? var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar