Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Arkadaşlar bugün oturuyordum evde pc başında normal takılıyorum. Bir anda MSNden bir uyarı geldi alttan. Diyor ki: Live messengerın aynı anda iki yerde oturum açmaya izin vermeyen sürümünü kullanıyorsunuz. Başka bir yerden oturum açtığınız için bu oturum kapatılıyor tipinden bişeyler dedi, kapattı. gittim şifremi değiştirdim hemen. O saniyeden beri 3-5 kez online olabildim sadece gün içinde. Kesinlikle online olamıyorum hala. Internet bağlantım var. Her hangi bir değişiklik de yapmadım. Nedir bu ? Nasıl çözerim acil yardım lütfen. update: başka hesaplarla girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 YOU'VE GOT H@XORRED BY PROC@ST HACKING TEAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hack değil ya mail hesabıma giriş yapabiliyorum sadece messengerda online olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Hata kodu: 81000306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 PROC@ST HACKING TEAM DİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 söz veriyorum gülücem sonra. ya başına gelen yok mu böyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Try this... http://www.google.com/search?hl=xx-hacker&source=hp&q=81000306+msn+problem&btnG=Google+s3a%7C2ch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar