karpuz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 fazla insan tanımam ama bu adamın aşmış olduğunu düşünüyorum... adamın her resmi iyi o yüzden seçim yapamadım hangi resimleri koyayım diye... çok beğendiklerimden bi de favorimi koydum (3. resim favorim) hehe daha çok resim için Link! (tık)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 resmlerin hic biri cikmiyo[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Resmin özelliklerine girip oradan tam adresi kopyalayıp adres kısmına yapıştırırsan sonra sağdaki git butonuna basarsan açılır.[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 o kadar da sevmem ki louis royoyu. o kadar olur yani...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sokak_kedisi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yeni yeni tanıyıp bi arkadaş sayesinde tapmaya başladığım fantasy art ustası. Onca resme bir ömrün yetmeyeceini düşünüorum hala. Resimler hakkında yorum yapmaya gerek yok. hepsi var mı yok mu bilmiorum ama showtvnet te belki binden fazla reprodüksüyon bulabilirsiniz hobby başlıı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 resimler? ya link? linkde bannerdaki resim iide ba$ka bi$i yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 http://www.imagenetion.com/index.html#fantasy burdan galerisine ulaşabilirsiniz. resimler meme ve köt içerebilir.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 heavy metal dergisinde tanışmıştım ben bu ustayla. resimleri nasıl renklendiriyor neler kullanıyor bilgisi olan varmı[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 genelde pistole kullanıyor kendisi. tiksinirim şahsından.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 heh biraz baktımda gallerylere döt ve meme olayını abartmış gerçekten[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hmm.. ayrıca son dönemlerde akrilik, toz pastel ve akrilikli brush pen kullanmış karışık olarak muhtemelen. daha iyi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 toz pastel yaptıklarını buldum cok hoş duruyor. çalışılması gerekir kesinlikle[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 çok karışık ve göz yorucu çiziyor bence.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ama bu çok güzel olmuş. Bayıldım denebilir.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: horacegoesskiing, 31 Temmuz 2004 23:59 tarihinde demiş ki: http://www.imagenetion.com/index.html#fantasy burdan galerisine ulaşabilirsiniz. resimler meme ve köt içerebilir. Esas, Fallen Angel diye bir çalışması vardı bu adamın. Gayet güzeldi kanat falan, yanlız o da nesi? Koskocaman bir şey. Şimdi güzel güzel çizmişsin, neden erekte olmuş bir şey çizersin, anlamam.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Evet, Dreams bölümünden abimizin bir abazan olduğunu ve sık sık wet dream gördüğünü çıkarabiliriz.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar