Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star BALL [FULL]


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

lisansı nasıl full ? anlayamadım ben.

resmi sitesinde diyor ki : Full Version for only $12.99

demo 1,7 MB

hisaroyun da 2 MB diyor ve full diyor
çekiyorum oyunu eğer full çıkarsa kitlerim.yasak + zihniyeti de kınarım.[signature][hline]Your obvious attachment to console-games doesn't make anyone angry, no it simply bores the hell out of -gamers- that expect more than mindless repetitive action. To put it in a way that you can understand those that enjoy RPG's are people that might find reading a book with an intricate plot an enjoyable experience, while console gamers tend to be challenged beyond their abilities by attempting to read the advertisements on the back of a box of Fruit Loops.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

justfreegames isimli site oyunu kırmış, hisaroyun da büyük ihtimalle oradan almış farkında olmadan.oyunun içinden gelen txt dosyası da hangi hakla yazılmış onu da anlayamadım belirtmeden edemicem.nasıl ihbar edilsin isteme hakkı bulunuyor ki ? ha hisar oyun yapımcı firma ile anlaşmış da bedava dağıtıyorsa oyunu lütfen belirtin konuyu baştan aşağı editleyeyim ama bu aşamada yapmam gereken şey şu an yapmakta olduğum şey.

oyun normalde paralı.
demosunu indirmek isteyenler buradan indirebilir.

ben oyunu beğenmedim bu türde yapılan birçok bedava oyun var, hepsi birbirinden hoş.örneğin gamehippo.com da var bi sürü.dx-ball baya iyidir.ricochet extreme de iyidir ama paralı ne yazık ki(lionheart ve crimsonland in yapımcısı reflexive yapımı diye hatırlıyorum).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehum arcanecim.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum seninde söylediğin gibi oyun bir çok sitede kırılmış özellikle gamershell.com gibi büyük sitelerdede bunun açık bir şekilde indirile bilmesi bu oyunun artık free olarak kullanıla bilir hale gelmesini sağlamış. eğer daha fazla ayrıntılı bilgi istiyorsan

http://www.gamershell.com/download_6546.shtml adresinden baka bilirsin merak etme biz insanların yapmış olduğu emekleri , yapmış oldukları oyunların hangi durumda olduğunu indirilip , indirilmemesinde sakınca olup olmadığını araştırmadan işlem yapmayız bu oyunda insanların indirip oynamasında bir sakınca görülmemiştir.Bir çok yerde büyük sitelerdede buna zaten izin verilmiştir.Neyse girer bakarsın sana diyecek başka sözüm yok fakat sadece senin düşündüğün kadar bizde düşüne biliyoruz merak etme..![signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir sitede beleşe dağıtılması oyunu freeware yapmaz.

yapımcıya mail atmıştım şöyle cevaplandı:
"Hello,
It is a freeware. We will update our site very soon.
Regards,
Sunny Support"


çekmek isteyen gamershell den çekebilir yukarıdaki linkten.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...