denwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Cep telefonunundaki mesaj alindi sesini duyduktan sonra gozden kaybolan Ehlal'in kostugu sokaklarda halen kosarken birden elleri ile havaya birseyler cizmeye basladi. Tam bu sirada sokagi supuren copcunun saskin bakislari arasinda kendini bir apartmanin catisinin ustunde buldu. Ehlal kostururken tam karsi apartmanin catisinda Deniz'i gorunce adimlarini yavaslatmis bir sekilde karsi apartmanin catisina ulasti. Bu ulasim goz kapayip acana dek bir sekilde oldu. Icinden soyleniyordu kendi kendine. ''Elinden geldigince hizli bir sekilde catilarin ustunde kosturmaya devam etmistim ama birden karsimda Deniz'i gordum ve duraksadim. Lanetler Lanetler alsin bu bedeni!'' Elhah seri ve hizli bir sekilde elinde masmavi kedi basli parildayan hancerini dogrultup tukurukler saca saca konusmaya basladi. '' Sen efendiler efendisi Bahil neden kendi irkina ihanet ettin?! Oyle ya Mu devrilirken o kiyimin ardinda sen vardin ! Gecitleri sen actin ! Simdi tum bunlari anlatsam acaba seni ne yapar bu ademogullari! '' Deniz sakin adimlarla yaklasirken fisiltili bir tonda konusmaya basladi. '' Mavi Kedi Ailesinden Elhah. Hepimiz bilirizki bizler sonmeyen mavi alevden varolduk ve oyle yokolacagiz ama sen asil kurali cignedin. Kural ... '' Hizlica silahini cekip tam kalbine ates etti Elhah'in. Elhah bu hamleyi daha onceden bildigi halde kipirdayamadigini hissettiginde kursun kalbinden girip diger taraftan cikmisti bile. Elhah yere yuzu koyun dustu ve fisiltilarla dolu bir sesle ; '' Kural bir... Olduren kurali yazar...'' Deniz hafifce siritip Elhahin yuzunu ezmek icin dort kez yuzune hizlica basti yuzu darmadagin olan Elhah artik olmustu ve vucut formu bir kiz cocugunun formuna donuyorken Deniz hizli adimlarla yangin merdiveninden asagiya dogru iniyordu. Ayni Vakitlerde Dikmen Vadisi - Ankara Siyah bir sivil arac oylece karin altinda tezat bir renkle duruyordu. Arabanin icinde iki takim elbiseli kisiden yaslica olani konusmaya basladi. '' Oglum bir muze gorevlisi icin ozel dedektif ve bir korumami tutulur. Haydi anladim sen korumasin ! Lan oglum ben bildigin cinayet masasi dedektifiyim ne isim olur bir muze gorevlisi ile ! '' Genc olani tebessum edip konusmaya basladi. '' Efendim O kisi Muze Gorevlisi degil Unlu Sumerolog Hatim Aktepe ve bizler burda onun istegi degil devletin bir kac kanatlarinin istedigi icin burdayiz. Yasli adam gumisi sigara tabakasini acip iclerinden bir sigara cikarip agzina gotururken arabanin kapisi hizla acildi iceri tiknaz mi tiknaz, yuzu eblek denilebilecek bir tipte gencten bir adam arka koltuga hizlica oturdu. Yasli adam elindeki sigara ile donup '' Hoop Birader! Kimsin Lan sen! '' Genc olan hizlica yasli adamin kolunu tutup konusmaya basladi. '' Aman efendim bu zat Hatim Aktepe. Ozur dilerim Sayin Aktepe bizlerin kusuruna bakmayin. Yasli adam iki kufur sallayip onune donup arabayi calistirdi. Arkada oturan genc adam elinde el fenerini bembeyaz dosyalara tutmus goz gezdiriyordu. On koltukta oturan genc yasli adama dogru donup. '' Abi simdi en kutsal mekanimiza gidiyoruz.'' Yasli adam gozucu ile bakip '' Neresi lan orasi? Camii mi ? '' Genc koruma yine tebessumle konusmaya basladi. '' Hayir abi. Bizleri bugunlere getirenin huzur icinde yattigi yere. '' Yasli adamin yuzu renkten renge girerken arkadan genc profesor seslendi. '' Biraz daha acele edelim. '' (Devam edecek ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 güzel gidiyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar