Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam aklimi aldın

Coder

Öne çıkan mesajlar

Az önce filipinler'de clark amerikan ussunden bangkok a gitmek için immigrationdan geçtim anneme vazo almıştım guzenlikte onu actirdilar baktılar filan bagaja verin dediler "he tmm tmm" dedim geçtim 2. Guvenlik noktasında yine vazoyu koydum geçtim hayvani bı güvenlik tam kizil kumerler adam süper sert bı sekilde "sır ur nationalty" dedi türküm diyince 2 tane oturan guvenlik ayağa kalktı o siradada benim vazodan konuşuyorlar iri kıyım olan elini beline attı ben ellerimi kaldirmak için hamle yaptım ki adam elini belindeki telefona goturdu... Oh dedim bu adam beni vurmayacak ama nasıl ters bakıyor anlatamam bı de adamda asker duruşu var neresindensin dedi İstanbul dedim Ankara'dan umur Demir'i tanıyor musun dedi dedim sanırım biri bı bok yedi bana yıkacaklar yok tanımıyorum dedim bu sirada telefonu bana çevirdi benim damat diye gösterdi kizinin erkek arkadasiymis

Ulan adam babane senin damadından ben mı zipliyorum kızına
koca memleket bu nasıl bı soru Ankara'dan umur demir anasının gözü

Neyse kardesler bı Amerikan üssünde filipinliler tarafından vurulmadigima, umur Demir kiiiim koonuusss ulannn diye sorgulanmadigima çok mutluyum birazdan uçağa atliyim doğru anavatan bangkok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...