SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 BabacumMostors said: sen liselisin sana herkesin gideri var crit (tu)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 SeaGle said: BabacumMostors said: sen liselisin sana herkesin gideri var crit (tu)
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Tenekeadam said: SeaGle said: BabacumMostors said: sen liselisin sana herkesin gideri var crit (tu) benden bu kadar hoşlandığını daha önce bilseydim soyunuk gelirdim
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gecko said: Tenekeadam said: SeaGle said: BabacumMostors said: sen liselisin sana herkesin gideri var crit (tu) benden bu kadar hoşlandığını daha önce bilseydim soyunuk gelirdim sıvazzzzzzzzzz.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 wpıghaeşlgknaeilkghnqailghnqahjn emeğe saygı
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Magnum said: gecko said: Tenekeadam said: SeaGle said: BabacumMostors said: sen liselisin sana herkesin gideri var crit (tu) benden bu kadar hoşlandığını daha önce bilseydim soyunuk gelirdim sıvazzzzzzzzzz. HOLD ONNNNNNNNNNNNN INCOMING PYRAMID
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Cairne said: bende paticik sitesine üye olmak istiyorum AHAHA AYRICA BURDA KİTLENDİM SDFSÇ o üye olcam diyen mala gülen herifin gülüş tarzını da çok beğendim
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 BabacumMostors said: sen liselisin sana herkesin gideri var ahuhauahua piramid yapmayın olm..
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dasaaa said: BabacumMostors said: sen liselisin sana herkesin gideri var ahuhauahua piramid yapmayın olm.. arti bir
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 atatürq de yazabilirlerdi yine iyi durumdalar bence.
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Lan bu ülkede kimin farkı var ki bu kızdan?
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ne tepki veriyonuz uzaylı görmüş gibi. Kaçınız üye değil facebooka? Amacı nedir bu sitenin sosyalleşmek mi? Valla doru doğum günü hediyesi, sohbet, flirt vs bütün sosyal hayatı internete sıkıştırmışlar. Ya bırakın abi bu büyük harf küçük harf allah bilir kaç yaşındadır. Eşşek kadar adamlar neler saçmalıyor Facebook'ta.
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bu arada kiz malin onde gideni, abuk sekilde yazdigi icin degil kendi kendini mat ettigi icin diyorum.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Buddha sen çok yanlış anlamışsın olayı.
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Olm laf etmeyin lan, Gamze Buddha kiziyor :(
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 böylelerinin dişlerini söküp düzgün yazmayı öğrenene kadar protez dahi yapmıycaksın ki konuşamasınlar.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 copry said: böylelerinin dişlerini söküp düzgün yazmayı öğrenene kadar protez dahi yapmıycaksın ki konuşamasınlar. ahahah herkes kendine göre ceza kesiyor
Öne çıkan mesajlar