Pluton Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ya 3-4 gündür böle patch bekliyim geçer belki dedim yine geçmedi. Nası yapıcam ben bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Çözünürlüğü değiştirmeyi denedin mi? Bence oyun ayarlarıyla ilgili bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oyunun forumlarında aynı hata üzerine bir sürü başlık var onlara bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hani nerde bulamadım ben be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oyun yerini yadırgıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yok mu bunun çözümü ya püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Pluton said: hani nerde bulamadım ben be Heroes of Newerth Forums > Other > Customer Support / Tech Support > Crashes & Graphics Problems en tepede sticky olarak Sticky: [Graphics] Users With The Black Grass Issue - Temp Fix Added geçici fix olarak ta said: /!- Temporary Fix -/!- Set the Shader Quality to High or Low in the options. Currently working on finding the root of the problem so that a complete fix can be issued. - Servers are down at posting time so it will take added time to figure out. diye önermişler. ahanda bu da full link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oh be sağolasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar