Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bu sene gidecek olan ve orada okuyan arkadaşlar var mı? Ben bu sene gidiyorumda.[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kazanması zor biyer diil mi orası..helal be[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ya özel bi üni ama puan'ı yüksek bi üni işte. 270'lerden fln başlıo.[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yuh kazanması zor demıssın bıde 270 demıssın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ne zoru ya ? bildiğin vakıf üniverstesi..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 özel ünv. gore yuksek :)[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ya şöle diim. Ben gerçekten hiç çalışmadım gbi bişi.Son 2 ay sadece bi kastım.O da günde 8-9 saatlik bi kasmaydı. Yeditepe , Bilgi gibi Üni'ler gbi 185'den itibaren almayan bi Üni. bu. Ha ztn şu'da var.Parası olan konuşur. Allah gdemeyenlere nasip etsin ne diim... Allah'a da 1000'lerde şükürki ben gdebileceim.[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tabi olm özel mözel boşta kalmıosun bişi olmuo[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 elimde imkan olmasına rağmen gitmiyorum nedeni ise ne olabilir? iyi bir gelecek.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 5 10 sene sonra elinde diploması yüzlerce özel üniversite mezunu işsiz olucak ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 narin dogru cok dogru soledı tabı aralarında ıyılerde olcak ıs bulacaklar ıyı yerlere gelcekler ama bır cogu narının dedıgı gıbı olcak[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hey allam[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu balici serisi nerden cikti yaw? Ip ban koysunlar bence konuyla ilgili olarak da yani diploman olur uni mezunuym dersin. ztn oraya 4-5 ogrenci gonderen bi ailenin demekki durumu maddi olarak kotu deil. Genelde de babanin bi dukkani fabrikasi v.s si flm olur diplomani alir o islerin basina gecersin. ( senin icin konusmuom genelde o kesimin biraktigi izlenim en azindan bendeki izlenimi oyle ) binlerce milyonlarca issizin oldugu bi ulkede ben isveren olsam billkent ten sabanci dan koc tan yuzde 100 bursla okumus ya da odtu gibi uni lerden mezun olmus kisileri ise alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Balici1, 31 Temmuz 2004 14:09 tarihinde demiş ki: nbr lol ya adama bak muhabbetin ortasında naber diye atladı :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 her üni mezunu iş bulur yau çok abartıyosunuz etiket olayı diil üni.. kişiye bakar.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben zaten kısden bahsedıyodum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 her ne kadar ki$iden kaynaklansa özel ünv. ortamı bozar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: narin, 31 Temmuz 2004 13:54 tarihinde demiş ki: 5 10 sene sonra elinde diploması yüzlerce özel üniversite mezunu işsiz olucak .. 5 senelik Üniversitesi hayatımdan sonra Master için Los Angles'a gidicem. Ayrıca Türkiye'de yaşamıyacağım. İşsiz kalmam.[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben seneye ordayım buyuk ıhtımal.. guzel okulmus dıe duydum en azından ankarada ıyı bı okul dıe bılınıo :)[signature][hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Birinisi okuluma b.k atmadan once ne oldugunu bil neye gittigini daha ii bil birincisi beklerim 270 le okulma seni gel bilgisayar muhendisligine goreyim seni sonra gittigin okul ozel uniler icinde en kotulerinden biri hocalari desen hoca degil okul desen tam legal bile degil aha kapadalar iste tibbini bu sene surekli kampusunden atmak istiyorlar neyse dahada yazardimda daha kizmiyim ben sana kadir hasa gitmissin daha kotu senin icin ne olabilirki said: Laistragon, 31 Temmuz 2004 13:42 tarihinde demiş ki: Ya şöle diim. Ben gerçekten hiç çalışmadım gbi bişi.Son 2 ay sadece bi kastım.O da günde 8-9 saatlik bi kasmaydı. Yeditepe , Bilgi gibi Üni'ler gbi 185'den itibaren almayan bi Üni. bu. Ha ztn şu'da var.Parası olan konuşur. Allah gdemeyenlere nasip etsin ne diim... Allah'a da 1000'lerde şükürki ben gdebileceim. [Bu mesaj onlyreal tarafından 31 Temmuz 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu is guc geyiklerinede gaet net son sozu kouyoyrum emin olun odtuden falan on kat daha fazla is buluyor ozel unidekiler birincisi cevre faktoru var iyi cevre ediyorsunuz ikincisi adam 180 dakikalik sinavda iyi not yapti diye tanri olmuyor ha ise alirken noluyor diye sorarsaniz bir ozel uni mezunlarinin yeni olarak girdigi islere kurdugu islerebakin birde devlettekilerin son 5 yilda ozellikle sasiracaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 O sana kalmış bir olaydır. Ayrıca kızmak? Arıza mısın sen? Ben senin okulunu asla kötülemedim.Senin okulun ne? Tansiyonu yükseltme.Hiç tavsiye etmem. [Bu mesaj Laistragon tarafından 31 Temmuz 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 te-piş-me-yin *!ediden önce davranır*[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bundan 5-10 sene sonra kıyamet kopacak bilmemne ii sallayın bakalım . Seçdiği yeri seven adam heryerde başarılı olur hiç kafana takma açıkda kalmakdansa yaz bence .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: LiGhTfOrCE, 31 Temmuz 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Bundan 5-10 sene sonra kıyamet kopacak bilmemne ii sallayın bakalım . nasi ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar