Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Microsoft disariya birsey yapti mi bilmiyorum da ic web iyiydi baya. bisuru bu skeilde haber vardi - Steve Ballmer konusmalardan once falan bal iciyor bogazini rahatlatmak icin, boyle ayicik seklinde kaplari olan bi sirketle product placement anlasmasi yapildi MS'e 3.8 milyon dolar kazandiracak yilda diye baya detayli bir haber, Steve Ballmer'in fotosu var ayicikli kapla konusma verirken yaninda. - Geri donusum manyagi microsoft, hali hazirda her yerde 4 farkli cop kutusu tipi var, iste 5. yi ekliyoruz artik yemeklerinizin artiklarini, ama yani bole cok turuklenmemis yenebilecek gibi olanlari buraya atabilirsiniz, ayni sekilde begendklerinizi de alabilirsiniz kutunun icinden diye yine detayli bi haber. - Windows 7-11 duyurusu - Yabanci bi kizdan Microsoft'a telif hakki davasi (bu baya basariliydi, ama anlamaniz icin Win7 reklamlarini izlemeniz lazim) hatirlayamiyorum simdi gece 4 oldu saat de guzel bi gulduk bugun :) ama internet genel olarak bayatti bazen bokunu cikariyorlar. Google her zamanki gibi guzeldi, ImprovEverywhere ise bence en iyi sakasini yapti yilin, hurriyet.com falan da haber gecti mal gibi sadfafas (bilmiyorsaniz no underpants metro ride olayi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 /v/ çok güzeldi ya moot çok feci trolledi http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ arkaplan müziğiydi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.youtube.com/v/3I24bSteJpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 eşek çiftçiye "love you" dediinde öldüm ülmekten yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bikaç gündür google.com.tr de reklam çıkıyor, bilgisayarımda sorun var yoksa google 1 nisan şakası yapmak için flycel le mi anlaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Osuran_boğa said: eşek çiftçiye "love you" dediinde öldüm ülmekten yaw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar