Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi o başlıkları açanlar april's fool oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 olcak tabi :D eğlence çıktı. hayatımda girmediğim kadar entry girdim bi günde ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 2 nisan günü entry giremez bir hale gelebilirsin. kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fizban orda moderatörmüş. banbanban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ekşisözlük hiçbir zaman öyle bir site olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 merhaba ben ekşi sözlükten guru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Abii offff ya filipinlerdeyim cepten girdim eksiye dedim herhalde ben Çin yada Japonya üzerinden çıktım nete eksininde Google translate api'i var nasıl cevirecem geri dumurrr neyse 1-2 başlığa girince durumu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mortis said: ben koydum sırf Khelben seçimini japonca yönünde yapsın ulan ekşisözlükte bile kanji var, ARAPÇAYI napiim japonca öğreniim desin die ayarladım Çok duygulandım ya. Bunun üstüne Arapça dan sonra Japonca da öğrenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sözlüğün ebesinin ırzına geçtiler yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sonunda ekşide patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar